Aktywne Wpisy
Mirkwood +9
Dobra, puśćmy wodze fantazji. Jakbyście byli miliarderami to co byście kupili lub zrobili?
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Ja to pomijając takie oczywistości jak dom czy samochód, to zbudowałbym sobie prywatną bibliotekę i kolekcjonowałbym różne cenne książki.
#przegryw
Talaxin +66
#czytajzwykopem #ksiazki #chwalesie
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
Moja kolekcja książek, nadal rośnie a mniej czasu na czytanie eh
#film #seriale
Którykolwiek z bohaterów: *bierze wdech*
Laugh track: ALE BEKA O #!$%@? GRAŻYNA ZARA NIE WYCZYMIE
@alxnr: Żeby nie było, nie uważam tego serialu za fenomen, Always Sunny in Philadelphia, The Office czy Trailer Park Boys dużo lepsze (i nie ma śmiechu w tle), ale Friends dają radę i jest to dobry serial więc standardowe dwa pytania:
- zacząłeś od początku? - czy jakieś losowe odcinki z losowego sezonu - bo jeśli tak to nie
A tak w ogóle to zauważyłem, przynajmniej u mnie, że pewne seriale z początku mnie nie śmieszą i potrzebuję dotarcia się z nimi, czasami też same
Komentarz usunięty przez moderatora
I było to robione ze smakiem, wątki te wnosiły coś do fabuły i nie były robione na siłę jak w przypadku Netflixa, gdzie co drugi bohater jest homoseksualny.
Już teraz zresztą bodajże scenarzystka przepraszała, że żaden z przyjaciół nie był czarny (╯°□°)╯︵ ┻━┻
Dla mnie po przyzwyczajeniu się do śmiechu z