Desperados 3 stanowi idealną kontynuację serii, która na kilkanaście lat znikła ze świata cyfrowej rozrywki. Jest to tytuł, który bez problemu trafi zarówno do nowych odbiorców, jak i starych fanów, którzy dobrze pamiętają oryginalne produkcje. Chciałbym, by więcej kultowych gier powróciło w tak dobrym stylu i z poszanowaniem do marki, którą reprezentują. Niesamowicie dobrze bawiłem się podczas ogrywania tego tytułu i z pewnością jeszcze do niego wrócę. Jestem niezwykle ciekaw tego, czy studio Mimimi Games po dwóch świetnych tytułach z gatunku gier taktycznych obierze nowy kierunek, czy może wkrótce usłyszymy o kontynuacji jednego z jego ostatnich hitów. Recenzja gry Desperados 3 #gry #pcmasterrace #ps4 #xboxone #grajzwykopem #nerdheim
Desperados 3 stanowi idealną kontynuację serii, która na kilkanaście lat znikła ze świata cyfrowej rozrywki. Jest to tytuł, który bez problemu trafi zarówno do nowych odbiorców, jak i starych fanów, którzy dobrze pamiętają oryginalne produkcje. Chciałbym, by więcej kultowych gier powróciło w tak dobrym stylu i z poszanowaniem do marki, którą reprezentują. Niesamowicie dobrze bawiłem się podczas ogrywania tego tytułu i z pewnością jeszcze do niego wrócę. Jestem niezwykle ciekaw tego, czy studio Mimimi Games po dwóch świetnych tytułach z gatunku gier taktycznych obierze nowy kierunek, czy może wkrótce usłyszymy o kontynuacji jednego z jego ostatnich hitów.
Recenzja gry Desperados 3
#gry #pcmasterrace #ps4 #xboxone #grajzwykopem #nerdheim