Aktywne Wpisy

Polska5Ever +83
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

lord-nihilus +86
Angielska Julka przyzwyczajona do życia w bezpiecznej bańce stworzonej przez simpy i kukoldy pierwszy raz została skonfrontowana z rzeczywistością, całości zwieńczona wymownym, spektakularnym napadem paniki. W takiej samej bańce żyją wszystkie baby w kukoldystanach.
#blackpill #kukoldystan
#blackpill #kukoldystan

Jakie problemy i wady ma ten G305? Używacie jakichś modów np. adapter baterii albo lekka obudowa (honeycomb)? Ile wytrzymuje bateria i jakiej używacie?
#logitech #steelseries #csgo #warzone #valorant
Widzę, że już nieaktualne ale dodam od siebie.
Ja osobiście mam gpro i jest sztos mega zajebiście leży etc,aleee przechodząc do meritum.
Jeżeli ten razer Ci się nie spodoba pamiętaj, że masz 14 dni na zwrot (poinformowanie o chęci zwrotu, dość często są formulatrze na stronach) + 14 dni na wysłanie do nich.
I teraz tak, jak Ci nie siądzie razer, to zamów do sklepu, który masz blisko siebie,
@daniel1173: Dla mnie za lekka i za mała - sprzedałem swoją :p
Miałem okazje trzymać w ręku kilka razer'ów, steelseries'ów, logitech'ów, a nawet zowie fk2 się trafiła i żadna myszka nigdy mi tak nie pasowała jak ten razer.
Sensor w porównaniu z Rival 110, którego używałem to jak porównywać osiągi GTR'a ze śmieciarką ( ͡° ͜ʖ ͡°