Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZeT_: Tylko jakich afer? Skoro zdecydowana większość z nich okazuje się clickbaitami albo manipulacjami to potem nie dziw, że nikt nie traktuje poważnie prawdziwych doniesień
  • Odpowiedz
@ZeT_: Takie afery, że nawet nikt nie złożył zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa. Dalej pomijamy ważne tematy, wokół których powinna toczyć się dyskusja, a w których niestety PO i PiS są całkowicie zgodne. Wielu ludzi to widzi i dlatego w dupie ma te przepychanki, gdzie jedni drugich od diabłów wyzywają. Ludzie zwyczajnie nie wierza, że zmiana rządu zmieni cokolwiek w ich życiu na lepsze.
  • Odpowiedz
@ZeT_: No i o tym własnie mówiłem. Jak jest jakakolwiek próba nietabloidowej dyskusji, to argumentów i chęci do dyskusji brakuje ;p. Jak ktoś nie wyznaje doktryny bezrefleksyjnej nienawiści do PiS, to juz sie nie da rozmawiać
  • Odpowiedz
@TenTypZez:

Jak jest jakakolwiek próba nietabloidowej dyskusji, to argumentów i chęci do dyskusji brakuje

Ale po co mam dyskutować z kimś kto nie ma żadnych argumentów i nie odnosi się do tego co piszę? Wytłumaczysz mi to? XD
  • Odpowiedz
@TenTypZez: No tak. Napisałeś:

Takie afery, że nawet nikt nie złożył zawiadomienia o popełnieniu przestępstwa. Dalej pomijamy ważne tematy, wokół >których powinna toczyć się dyskusja

Tyle mi wystarczy żeby stwierdzić iż szkoda marnować na ciebie czasu skoro dla ciebie to są "takie afery". Memik wyżej już cię opisał dobrze ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@ZeT_: Bo to jak mniemam był zabieg retoryczny. Oczywiste jest to, ze każdy się zgodzi, że złe jest przewalanie publicznych pieniędzy. Problem jest w tym, że odbyło sie to najwyraźniej w majestacie prawa, a proponowana zmiana raczej nie zrobi nic, by ten stan prawny zmienić.
  • Odpowiedz
@ZeT_: Z cyklu:

nie wygrał mój kandydat, dlaczego ludzie są tak głupi i nie organizują masowych protestów (w sytuacji epidemii dodajmy), przecież połowa Polski głosowała na drugiego kandydata! POLACY MAJO MENTALNOŚĆ NIEWOLNIKÓW REEE
  • Odpowiedz