Ma sens podciągać się z cienką gumą tak tylko dla dwóch, trzech repsów więcej? W sumie co za różnica czy zrobisz 5 repsów własnymi siłami całkowicie czy 8 z pomocą gumy? #mikrokoksy #silownia
@stefan8800: ja tak robiłem, podciągnałem się na początku 1 raz, po 2 tygodniach już pewnie ze 3 razy byłem w stanie i to tak szło powoli aż doszedłem do około 12. Przestałem ćwiczyć na jakiś czas i od nowa. W ostatnim podciągnięciu bardzo przedłużałem ruch negatywny
@kRpt: 5 to jeszcze nie tak tragicznie, chociaz racja przy takim wyniku na lawie powinien te 8-10 razy sie umiec podciagnac :p ale znalem ludzi co wyciskali stowke a na drazku max jedno podciagniecie z #!$%@? technika xD "mordo, drazek to dla malp jest, tylko sztanga!"
@excelfinance: serio spadalo przez 2 miesiace? :p Dziwna sprawa. Ja po roku trenijgow, jak mialem przerwe 1.5 miesoaca to z miesni nie spadlo nic, a sila minimalnie :p
Ci ludzie promujący CPK a zwłaszcza ci którzy pojawili się dopiero po wyborach wydają się coraz bardziej groteskowi i chyba też zdesperowani próbując utrzymać przekaz. Brakuje tylko husarskich skrzydeł (ʘ‿ʘ)
#mikrokoksy #silownia
@stefan8800: lepiej już robić negatywne podciągnięcia jak nie dajesz rady
ale znalem ludzi co wyciskali stowke a na drazku max jedno podciagniecie z #!$%@? technika xD "mordo, drazek to dla malp jest, tylko sztanga!"
Cos silowo wczesniej cwiczyles?
Dziwna sprawa. Ja po roku trenijgow, jak mialem przerwe 1.5 miesoaca to z miesni nie spadlo nic, a sila minimalnie :p
Moze jakos gorzej sie wysypiales albo zle adles
@In_thrust_we_trust: Ja już tak mam :) zawsze od zera praktycznie siłowo zaczynam :) aczkolwiek w miare szybko wraca