Aktywne Wpisy
Ramadamadingdong +85
Od jakiegoś czasu tego portalu nie da się czytać. Rzygam już widząc codzienne wiadro toksyn wylewane na #psiarze .
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
Sam jestem psiarzem i czuje się non stop atakowany przez armię chamów, którzy generalizują mnie z ludźmi, którzy swoje pitbullki i inne owczarki belgijskie puszczają luzem i atakują innych.
Ja akurat jestem właścicielem shih tzu - 6 kilowe bydle, które przy minusowych temperaturach trzeba ubierać w sweter żeby nie zmarzło. Wyprowadzam je na
źródło: 20240818_174410
Pobierz
kupa1231 +343

Jeżdżę sobie do Radzymina na bazarek co sobotę i ostatnio trafiłem na polędwice wołową na 16 zł kg i tuńczyka na 12 zł kg. Mięso ani nie śmierdzi , ani nie ma jakiegoś dziwnego koloru, tuńczyka kupiłem 10kg, wołowego 20kg xD poporcjowane i leży , kawałek polędwicy już jadłem , w smaku dobra,nic mi nie było po niej. O co tu chodzi? Obstawiam że jest to produkt niesprzedany gdzieś indziej i zamiast go wywalić to ktoś na lewo handluje na bazarku nim. Po przemrożeniu teoretycznie wszystkie drobnoustroje powinny paść?
źródło: comment_1594902915ess6PoHHxfeaLsBtywhPbx.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@zestolicy czemu, znasz się na mięsie to widzisz czy jest jeszcze ok czy już nie za bardzo. Polędwica nawet przyschnięta nie była, kolor ładny, w środku soczysta. Zero smrodu a w torbie ją jeszcze trzymałem ze dwie godziny. Chesestejki potem wjechały, nikomu nic nie było.
źródło: comment_1594903503fmdGwHESx9jzSdZBGju1m4.jpg
Pobierz@ekimek mam oczywiście przed oczami afere z odświeżaniem mięsa parę lat temu xD ale to nadal by było chyba widać ¯_(ツ)_/¯
@zestolicy: może też tak być, ale bym musiał sobie sprawić miernik azotanów itd żeby to zbadać samemu
Komentarz usunięty przez autora