Aktywne Wpisy

BonerBogdan +757
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
giorgioborgio +82
#kpo fotoradarów nakupili, dobrze wydane środki
źródło: temp_file1029443210430012812
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
źródło: temp_file1029443210430012812
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Jedyny powód dlaczego jedno przejdzie bez większego echa a drugie zadecydowało o przegranych wyborach jaki mi przychodzi do głowy to to, że Polacy to w większości niewykształcone chłopstwo gardzące wszystkim co przerasta ich własne możliwości.
#polityka #neuropa
Jakie konkretnie błędy obyczajowe?
@Neubert: Nie wiem, czy to się łapie pod "błędy obyczajowe", bo pierwszy raz się spotykam z takim sformułowaniem, ale chyba młody musisz być, że nie pamiętasz, jakim mistrzem w pleceniu głupot był Komorowski. To Dudzie się teraz zarzuca pustosłowie, ale przecież on od początku był i jest o kilka poziomów wyżej xD. Zostawię takie dwa kwiatki dla przypomnienia.
https://www.youtube.com/watch?v=FidnzrwlfO8
@TenTypZez: A o co chodzi z tą Jasną Górą, bo już kiedyś to widziałem i niespecjalnie rozumiem o co się jego czepiają.
W tym drugim też możesz proszę wypunktować co jest nie tak.
@Kaker: Ekhem, Konstytucja Korsyki z 1755 r. pozdrawia. Można polemizować czy lekka anachroniczność powoduje, że ta Konstytucja nie powinna być uznawana za pierwszą konstytucję w Europie, ale faktem jest, że została uchwalona i obowiązywała dłużej niż Konstytucja 3 Maja.
@TenTypZez: No, ale co mam widzieć śmiesznego? Coś źle mówi czy jak? Konkretnie wskaż.
Komentarz usunięty przez autora
W poprzedniej kampanii na wypoku wszyscy grzmieli, że nie możemy mieć prezydenta, który nie potrafi po angielsku zdania złożyć i wtedy wychwalano, że Duda pod tym względem bije Bronka na głowę.