Aktywne Wpisy

Linnior88 +21
Jak sobie radzić z popędem będąc stara samotna baba przed 30 (╥﹏╥)

Ksiega_dusz +117
Mam w pracy analityczkę na stanowisku „Analityk Systemowy”. Oczywiście przebranżowiona w czasach ssania i gdzie brano do IT każdego kto miał puls i umiał powiedzieć słowo „JSON”. Jest po „europeistyce”. Była też na Erasmus, podczas gdy ja waliłem konia z depresji (żadna mnie nie chciała) i uczyłem się po nocach na kolokwium z języka C.
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje
Zarabia coś koło 14-15k brutto na UoP, stażu ma 5 lat. Zarabia niewiele mniej ode mnie, bo ja mam 19k brutto na UoP jako programista Java z 7 latami expa.
Do czego pije? Przeglądałem ofertę pracy w mojej firmie na Analityka Systemowego i w wymaganiach jest jasno napisane że umiejętność SQL’a, znajomość REST API, umiejętność modelowania BPMN czy UML. Wspomaganie procesu wytwarzania oprogramowania.
Pracuje

źródło: comment_1594167958MfbgeZdsN0vVjyXng9AdnN.jpg
Pobierz@Pierorzek: Taa rasista miał żonę azjatkę
źródło: comment_1594210173pE0HjU1pqAIX8qtqKKdzu4.jpg
Pobierz@red7000: ciekawe teorie, ale jednak nie, temu bandycie kij w oko. I lewackim debilom którzy robią z niego wielkiego męczennika lol, damski bokser waszym idolem taki wasz obraz neuropo.
źródło: comment_1594210787bWSSstVm0YLHDBqIRrkmnT.jpg
Pobierz1) fiksacje analne i seksualne w wykonaniu wykopowej prawicy - jak zawsze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
2) mówienie do użytkownika per "wy"
3) każdy kto przeciwko mnie to lewak/neuropa
4) odrzucenie podstawowych założeń działania państwa, bo tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5) odrzucenie podstawowych faktów dotyczących sprawy, bo tak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
6) wnioski znikąd i
@red7000:
Komentarz usunięty przez autora
g) ten manwer taktyczny i takie trzymanie przestępcy jest zgodne z procedurą
Nie mówię że nie można by tych procedur zmienić - może się dało go bezpieczniej trzymać, ok.
Ale wyjątkowo debilnego bohatera macie na tą lewicową rewolucję, nawet tego lewica nie umie zrobić sensownie.
@decentralizacja: Kto?
a dindusy często sobie coś zgłaszają podczas zatrzymania, nic nowego.
@Pierorzek: To ten co ma żone azjatkę?
https://medium.com/@gavrilodavid/why-derek-chauvin-may-get-off-his-murder-charge-2e2ad8d0911