Aktywne Wpisy

MonazoPL +157
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: AirPods 4 Citi
Pobierz
Traczex +354
Dobra skończyłem. 3 lata, dużo pracy ale już mieszkam. Dzięki za porady na tagu #budujzwykopem Powodzenia Mirki.
źródło: scaled_1000021155
Pobierz

Możesz zacząć biegać, rower jedząc tyle samo
¯_(ツ)_/¯ chcesz gotowych jadłospisów i nie wkładania w to czasu to zapłać komuś, kto zrobi to za ciebie - idź do dietetyka.
Siłka tak nie odchudza szybko, ale ujedrnia, chyba że robiłaś tam cardio to tak :)
To fitatu fajne, bo tam można wybrać opcje typu łyzka oleju lub plaster pomidora lub 1 sztuka
@PaniBulwa: A to nie jest mało? Chociaż w sumie to ja nic nie mówię, bo ja to świniak jestem i przez 2 miesiące żarłem 1500kcal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kup wagę kuchenną, załóż konto na myfitnesspal i zacznij liczyć ile jesz. Z mojego doświadczenia wynika, że ludzie zazwyczaj mówią, że jedzą ohohoho od groma, a tak naprawdę 3 kanapeczki, poprawią Snickersem i tyle tego jedzenia jest. A później narzekają, że im metabolizm szoruje po dnie i waga nie
@kimunyest95: Ty to jak oni żyją z tych kilkuset kalorii xD
Raczej to wygląda tak że nie liczą ile dokładnie jedzą, bo po co liczyć szarlotkę u Halynki, albo 4 piwka nad stawem