@Iskaryota: jak się źle założy to na 100% pęknie. ja raz z ciekawości założyłem bez ściągania skóry ( ͡°͜ʖ͡°) i pękła od razu praktycznie. tak to jest jak się dzieci biorą za rzeczy dla dorosłych
@FyingFish: Nigdy nie chciałem temu dzieciakowi nabijać fejmu i wrzucać jej na wypok, ale jak już ktoś to zrobił to czemu nie napisać czegoś od siebie. Przecież ta głupia małolata, #!$%@? takie bzdury na tym instagramie, że głowa mała xD na samym początku dobre było jak pisała, że ona w DE mieszka, nie to co wy polaki hehe, później sięokazało, że jest w jakimś ośrodku ( ͡°͜ʖ͡
@Iskaryota: Czy ja wiem. Mi pękła raz jak było na ostro, a to był mój może z 14 raz w gumie, więc 5 pęknięć na 1000 razy to myślę, że mało (chyba, że się delikatnie rucha). Oczywiście 5 razy z rzędu to już grubo xDD
@pi73r: guma pęka jak źle założysz albo laska ma za sucho. Więc albo nie umiesz zakładać gumy albo nie podniecasz wystarczająco swojej partnerki. Pozdrawiam, mam nadzieję że pomogłem ( ͡°͜ʖ͡°)
@FyingFish: jest metoda, która daje 100% - podwiązanie jajowodów i elo. Oficjalnie nie jest to antykoncepcja i z reguły jest nieodwracalne, ale jeśli ktoś jest na 300% przekonany, że nie chce dzieci to warto zrobić może i mieć spokój.
@Errad wspominała o tym już kilka razy co zapamiętałem, bo mam brata w tym wieku i nie wyobrażam sobie, że można już wtedy, będąc praktycznie dzieckiem, być tak zepsutym, skrzywionym i jeszcze się tym szczycić. Najsmutniejsze jest to, że część obserwuje ją dla beki, ale sporo jest dziewczyn dla których ona poważnie jest jakimś autorytetem i piszą jaka to ona jest mądra i dojrzała XDD
#bekazlewactwa #p0lka
Czy ja wiem. Mi pękła raz jak było na ostro, a to był mój może z 14 raz w gumie, więc 5 pęknięć na 1000 razy to myślę, że mało (chyba, że się delikatnie rucha). Oczywiście 5 razy z rzędu to już grubo xDD
Skąd pomysł, że ten pasztet ma 15 lat?
No to faktycznie degeneracja, weź potem traf na taką jak dojrzeje i będzie Ci mówić, że jesteś jej trzecim.