@FyingFish: co do #!$%@? xD ale jak się nie potrafi czytać instrukcji od #!$%@? głupich gumek to tak jest xD a potem Ci ludzie mają prawa wyborcze, ja #!$%@? xD
@FyingFish: ta, 5 razy pękła xD. Powinna chyba zatrudnić się w durexie jako kierownik kontroli jakości. Bajkopisarstwo i tyle.
Biorąc pod uwagę prawdopodobieństwo uszkodzenia gumy na i tak zawyżonym poziomie 5%, to musiałaby uprawiać seks z 1000 razy by osiągnąć taki wynik xD. W wieku 15 lat xD
@FyingFish kurde, ja w wieku 15 lat nagrywałam filmiki z simów na yt, nawet nie myślałam o gumkach. Co poszło nie tak?! Patrząc na koleżanki mojego brata, który skończył 18 lat, to obawiam się, że w jego czasach za żadne skarby bym się nie odnalazła, więc cieszę się, że dane mi było żyć w słodkiej niewiedzy tego jakie dziewczyny mogą być. Pamiętam, że u nas jak dziewczyna/chłopak źle się prowadzili w gimnazjum/liceum
@FyingFish: piękny przykład dlaczego nie powinno się dopuścić, żeby dzieci w szkole miały edukację seksualną. Przecież wszystkiego mogą się w necie dowiedzieć... ( ͡°͜ʖ͡°)
#bekazlewactwa #p0lka
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Biorąc pod uwagę prawdopodobieństwo uszkodzenia gumy na i tak zawyżonym poziomie 5%, to musiałaby uprawiać seks z 1000 razy by osiągnąć taki wynik xD. W wieku 15 lat xD
@numer_rachunku_karty:
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)