@Giacomina: bo do debili trzeba prosto, polityki ani gospodarki nie zrozumieją, ale aborcję, gejów, czy przestępców już tak. PiS korzysta z tego jak tylko może z durnymi tematami, by podjudzać stare babska z kościoła.
@kj5: właśnie dlatego wybrałam taką a nie inną treść na swój plakat. Jak się okazało słusznie bo poziom strigerowania starych bab był niesamowity. W życiu się nie spotkałam z taką agresją.
masz rację, ale w tym wypadku wydaje mi się że to jest takie klasyczne "fight fire with fire" - używanie tych samych metod co przeciwnik skoro na jego zwolenników to działa. Jak 5 lat syfu ich nie przekonało to może coś takiego przekona.
@kj5: I w ten oto sprytny sposób nakręca się problem tylko dalej. Skoro wzajemne n-----------e w siebie wiadrami szamba jest akceptowalne i stosują to wszyscy, to w
@Czesiowcy stary, ja to wiem, napisałem o tym w dwóch pierwszych słowach. Po prostu wyjaśniałem dlaczego jest tak a nie inaczej, nie czy mi się to podoba czy nie.
@kj5: Luzik. Mogę reagować trochę alergicznie na to wzajemne nakręcanie się przy każdej okazji, sorry. Do kompletu przeraża mnie popychanie kijem wszystkich, jak leci, żeby opowiedzieli się po KTÓREJŚ stronie, niezależnie od tego, czy ogarniają, co się w ogóle dzieje politycznie, czy nie. A że wiele łatwiej p--------ć mema albo transparent niż poczytać rzeczywiste programy wyborcze, efekty są jakie są.
ale to że mamy taką sytuację to wina tego co to wyciągnął i opisał czy tego co popełnił błąd i ułaskawił?
To wina manipulantów, którzy z premedytacją nie wnikają w niuanse bardzo skomplikowanej sytuacji życiowej, tylko prymitywnie walą cepem. Ty zresztą też dołączasz do tego szlachetnego grona, stawiając pytanie z tezą. To że to był błąd, to na razie zupełnie pozbawiona wartości ocena wykopków. Długi szereg specjalistów
@Tagnk: Nie, nie brakowało, to jest oczywisty fake news. Pisałem o tym ze 3 razy dzisiaj, jak będę musiał napisać piąty, to chyba dostanę kolejnego udaru ( ͡°͜ʖ͡°)
@SharpEdges No to niestety na to nie mam wpływu. W parlamentarnych mam na kogo głosować, tutaj pozostaje mi tylko głosować na członka spoza partii rządzącej
źródło: comment_1593946233M2syapkC6aaVEEw4I513MP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
W życiu się nie spotkałam z taką agresją.
@kj5: I w ten oto sprytny sposób nakręca się problem tylko dalej. Skoro wzajemne n-----------e w siebie wiadrami szamba jest akceptowalne i stosują to wszyscy, to w
To wina manipulantów, którzy z premedytacją nie wnikają w niuanse bardzo skomplikowanej sytuacji życiowej, tylko prymitywnie walą cepem. Ty zresztą też dołączasz do tego szlachetnego grona, stawiając pytanie z tezą. To że to był błąd, to na razie zupełnie pozbawiona wartości ocena wykopków. Długi szereg specjalistów
@Dutch: a nie brakowało tam opinii psychologa i wywiadu środowiskowego (co do tego drugiego to pewny nie jestem) ?
Pisałem o tym ze 3 razy dzisiaj, jak będę musiał napisać piąty, to chyba dostanę kolejnego udaru ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/wpis/50531657/#comment-178974887
Komentarz usunięty przez autora