Aktywne Wpisy

WielkiNos +298
Lato 2025 zapowiada się ciekawie.
#bekaztwitterowychjulek #savoirvivre #p0lka #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
#bekaztwitterowychjulek #savoirvivre #p0lka #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow
źródło: temp_file8982564543320636765
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Już słyszę ten kwik na wypoku i na twitterze, jak będzie w końcu premiera CP2077 i okaże się, że każdy przehajpowany tak naprawdę oszukiwał sam siebie xD Wy z jednej strony teraz jesteście fanboyami Redów, ale jak Cyberpunk nie spełni waszych oczekiwań, to Cedep okaże się nagle najgorszą firmą ever xD I że okłamywali klijentuf, których wymagań nie dało się spełnić xD Wy oczekujecie od nich chyba zakończenia wszystkiego złego na świecie, a nie wyprodukowania jednej gry, która ma na siebie zarobić i tyle.
- a ten ostatni gameplay to pewnie na starym buildzie był, dlatego walka była taka drętwa, na pewno w ciągu 4 miesięcy wszystko naprawią
- mały ruch jest, bo przecież samochód jedzie nocą, a zresztą ja wolę jak jest mały ruch podczas jazdy, bo nie lubię stać w korku
- głos męskiego V jest słaby,
Mi wystarczy wiedzmin w kilimacie cyberpunka.
Ja osobiście nie robię sobie nadziei i co najwyżej okaże się, że gra jest serio dobra.
Komentarz usunięty przez autora
@mprzemo: No zajebisty argument xD
Tylko debile myślą, że film z budżetem 2 razy mniejszym od Avengers Endgame może być rewolucją, kiedy film MCU nie był.
Gry z o wiele mniejszymi budżetami były rewolucjami, natomiast gry z dużymi budżetami często były tak bardzo bezpieczne jak się dało, żeby inwestorzy niepotrzebnie