Wpis z mikrobloga

#cyberpunk2077 #cyberpunk #cdprojektred #gry

Już słyszę ten kwik na wypoku i na twitterze, jak będzie w końcu premiera CP2077 i okaże się, że każdy przehajpowany tak naprawdę oszukiwał sam siebie xD Wy z jednej strony teraz jesteście fanboyami Redów, ale jak Cyberpunk nie spełni waszych oczekiwań, to Cedep okaże się nagle najgorszą firmą ever xD I że okłamywali klijentuf, których wymagań nie dało się spełnić xD Wy oczekujecie od nich chyba zakończenia wszystkiego złego na świecie, a nie wyprodukowania jednej gry, która ma na siebie zarobić i tyle.
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Postuje-piosenki-od-20-lat: mnie najbardziej bawią redditowcy. Oni cały czas żyją złudzeniami i ciągle usprawiedliwiają Redów np.
- a ten ostatni gameplay to pewnie na starym buildzie był, dlatego walka była taka drętwa, na pewno w ciągu 4 miesięcy wszystko naprawią
- mały ruch jest, bo przecież samochód jedzie nocą, a zresztą ja wolę jak jest mały ruch podczas jazdy, bo nie lubię stać w korku
- głos męskiego V jest słaby,
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@Postuje-piosenki-od-20-lat: A ja znów mam tak że wcześniej pomimo bycia fanem cyperpunku i deus exów olewałem to. Nie czułem pociągu w ogóle. Ale po ostatnich gameplayach poczułem taki klimat właśnie spadkobiercy starych deus exów. Widzę że gamę play jest dretwy, są braki ale jakoś tak czuje ze pomimo tego będę się dobrze bawić. Pewnie będzie to samo co z w3 gdzie dostaniemy dużo zajęć, dobra fabule ale reszta będzie przeciętna
  • Odpowiedz
tylko debile myślą, że gierka z budżetem 2 razy mniejszym od RDR2 może być rewolucją kiedy gra Rockstara nie była.

@mprzemo: No zajebisty argument xD
Tylko debile myślą, że film z budżetem 2 razy mniejszym od Avengers Endgame może być rewolucją, kiedy film MCU nie był.
Gry z o wiele mniejszymi budżetami były rewolucjami, natomiast gry z dużymi budżetami często były tak bardzo bezpieczne jak się dało, żeby inwestorzy niepotrzebnie
  • Odpowiedz