Przypomniał mi się żart. Dwóch rosyjskich nowobogackich się spotkało. Pierwszy pokazuje nowy zegarek i mówi: - kosztował $5000 drugi na to - ale z ciebie biedak, wiem gdzie kupić taki sam za $7000.
Super zestaw, ale tak się zastanawiam I doszedłem do wniosku, że 8gb vram w karcie pokroju 2080 super to nieporozumienie xd. Już dzisiaj taki wolfenstein new colossus na ultra w 1080p zjada ok 7gb. A chodzi w 75fps na rx 480 xD.
@BezKrakaNiePograszMakaroniarzu konwerter dc do dc. 54 ampery na 12 voltach w ciągu a nie w szczycie przy 40 stopniach. Dobry zasilacz, owszem do tego można by było dokupić coś lepszego ale nie powiedziałbym że to jedno wielkie xD
@Gymski: to nie tylko kwestia tego, te corsairy po prostu hałasują, piszcza, brzęczą a producent nie chce tego reklamować. jak się wpisze w google to są tysiące wyników o tym problemie
@BezKrakaNiePograszMakaroniarzu: a tam gadasz, składałem mocne kompy na podobnych zasilaczach i NIC sie nie działo przez lata. W zasadzie ani jednej reklamacji do dziś. Sam mam Seasonic PRIME Ultra Platinum i to tylko dlatego, ze dostałem w prezencie.
#pcmasterrace
źródło: comment_1593185149ujYKPWqnifj2JssGAD8LKw.jpg
PobierzPrzypomniał mi się żart.
Dwóch rosyjskich nowobogackich się spotkało. Pierwszy pokazuje nowy zegarek i mówi:
- kosztował $5000
drugi na to
- ale z ciebie biedak, wiem gdzie kupić taki sam za $7000.
CX to po prostu mega budżetowe i słabe zasilacze, do takiego kompa minimum RM
Komentarz usunięty przez autora
Sam mam Seasonic PRIME Ultra Platinum i to tylko dlatego, ze dostałem w prezencie.