Najbardziej p--------e i zenujace wpadki jezykowe ktore popelniliscie, albo ktorych byliscie swiadkami albo o ktorych slyszeliscie w uk??? Ja: wymowienie slowa seamen tak ze zabrzmialo jak semen. Inni (notorycznie): cunt zamiast can't ( ͡°͜ʖ͡°) #uk #angielski #angielskizwykopem #emigracja
@jamajski_spekulant: Pomyliłam imię Joan z John wg mnie brzmiało podobnie. Źle zrozumiałam o kogo chodzi Mogło się skończyć źle, na szczęście teraz się z tego w pracy śmiejemy
@jamajski_spekulant: Jak chciałem zamówić herbatę koleś sie mnie zapytał czy english breakfas, powiedziałem mu, że nie jestem głodny, a jemu chodziło o rodzaj herbaty (?), czy coś takiego dalej nie znam sie na herbatach. Ale popatrzył na mnie koleś jak na debila XD
@jamajski_spekulant podczas szkolenia first aid zamiast powiedzieć o leżącej kobiecie ze is breathing normally powiedziałem she's breeding normally. Troszkę beczka była xD
@jamajski_spekulant: yougurt :P a moja rozowa do dzisiaj wymawia vegetable WEGETABLE lol to samo z COMFORTABLE ale zawsze tez mam bede z youtuberow co mowie "JUTJUB" k---a chca brzmiec bardziej angielsko od anglikow hahaha albo slowko "apple" wymawiaja EJPEL :P
@jamajski_spekulant: było kilka. Raz przy zamawianiu w pubie "... and tap of water please." Pani za ladą się chyba nie zorientowała ale koledzy parsknęli. Innym razem gadaliśmy o burgerach i powiedziałem : "Good juicy burger can turn every vegan in to eat meter." Do końca dnia się ze mnie wszyscy lali :D
Ja: wymowienie slowa seamen tak ze zabrzmialo jak semen.
Inni (notorycznie): cunt zamiast can't
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#uk #angielski #angielskizwykopem #emigracja
Komentarz usunięty przez autora
Mogło się skończyć źle, na szczęście teraz się z tego w pracy śmiejemy
przejezyczenia moga byc tragiczne w sutkach ( ͡º ͜ʖ͡º)