@SamBeliar: po każdym restarcie operating system not found, wiec tylko usypiam, a jak przypadkiem mi sie wylaczy to instaluje na nowo, wzielam jakis z-----y laptop z ogloszenia, probowalam juz fixboot, fixmbr, convert gpt, wszystko normalnie wszystko, po instalacji dziala do pierwszego shutdownu
po każdym restarcie operating system not found, wiec tylko usypiam, a jak przypadkiem mi sie wylaczy to instaluje na nowo, wzielam jakis z-----y laptop z ogloszenia, probowalam juz fixboot, fixmbr, convert gpt, wszystko normalnie wszystko, po instalacji dziala do pierwszego shutdownu
@KingaM: może dysk startowy w biosie nie ustawiony poprawnie? Albo bateria podtrzymująca padła i bios zapomina ustawienia
@barto125: te komendy w cmd znam już na pamięć, rebuildbyło i nigdy nic nie dało bo zwraca no found, tak jakby instalka nie wykrywała żadnego windowsa na dysku, mimo że tam jest i nawet czasem zaskoczy
źródło: comment_159294181723uc4Cm61h7PpRFkca1mbR.jpg
PobierzCiężko mi uwierzyć, że można tak mieszkać. Choć widywałem podobny chlew.
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@KingaM: może dysk startowy w biosie nie ustawiony poprawnie? Albo bateria podtrzymująca padła i bios zapomina ustawienia
odbudowa bcd