Aktywne Wpisy
#praca #pracait #programista15k #pracbaza
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
Mam wrażenie, że od kiedy rozpoczął się u mnie okres 3 miesięcy wypowiedzenia to już nikt nie zaprasza na rekrutacje. 6k brutto QA here. Gnije jak rozmawiam ze znajomymi o zarobkach w branży i nie są w stanie uwierzyć w moją stawkę. Jednocześnie nie mogę się wyrwać z tego gówna nie ważne jak mocno się staram. Warto w ogóle jeszcze
Pan_Slon +38
Moja była żona w tajemnicy wyjechała z dziećmi…nie wiem gdzie, ona nie chce nic powiedzieć, dziadek jakieś bzdury opowiada.
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
Po kilku godzinach i obdzwoniu przewoznikow/lotow, wiem ze poleciała do Bułgarii, po za granice Polski, czekam właśnie na komisariacie na formalne zgłoszenie z art.211k.k nt możliwości popełnienia przęstepstwa.
#!$%@? jeszcze jej ojciec czyli dziadek jej w tym pomaga
Nie wiem co jej #!$%@?…
#logikarozowychpaskow #rodzicielstwo
https://www.wykop.pl/link/5567591/gdy-belle-delphine-byla-stevenem-seagalem-wykopowy-projekt-deep-fake/
#deepwykop - już 445 osób obserwuje Wykopowy Projekt Rozkminiania Technologii Deep Fake
Tym razem sam proces trainingu był krótki, a maska okazała się niesamowicie precyzyjna. Wcześniej podchodziłem już do xsega ale coś poszło nie tak i wyskoczył błąd. Tym razem poszło miód malina. Całość zamyka się w około 110-120k iteracji, z czego prawie połowa to training maski.
#machinelearning #ciekawostki #technologia #faceswap #belledelphine
@Norkanerka, @nieboszczyk, @Beer_Is_Good_For_You, @skeptical_knowledge, @wogx, @Furion, @zawisza, @grubson234567, @SSKW, @pvintage, @sqreczek, @PrezesKlubuTecza, @rafael-ent, @takitamowoc, @RybOssom, @Alezja, @Keare, @Smythsik, @gendzer, @bazant_rolnictwa, @wielkilen,
@antkowa, @w1nter, @ukasy, @Sosnus, @TyWidziszINieGrzmisz, @pod_kop, @martinlubpl, @PanSzpinak, @SosnoWicher, @Narest, @Kulki, @sebolek321, @Crane86, @Siekany, @DumnyPomidor, @ampap, @Tracker31, @Torian, @Gallg, @hoomik93, @Adry420,
@Merdarion_PL, @RageBachus, @dziki, @rednaxelA, @Carmina_burana, @Eskapista, @AZiX, @uFo-, @keyoo0, @Jarasznikos, @Kompulik, @johnnyMetalowy, @latajacy_krokodil, @piccoloJR, @ruchalke, @grzybum, @k8lin, @DzikaLesnaKuna, @Zmora_nocna, @taki_tam_ktos, @belfrzyca,
Komentarz usunięty przez autora