Wpis z mikrobloga

Belle Delphine wróciła i wypuściła teledysk, który jest wspaniałym materiałem na test możliwości maskowania w xseg. Chcesz zobaczyć jak w jej rolę wpasował się Steven Seagal? Efekt poniżej:

https://www.wykop.pl/link/5567591/gdy-belle-delphine-byla-stevenem-seagalem-wykopowy-projekt-deep-fake/

#deepwykop - już 445 osób obserwuje Wykopowy Projekt Rozkminiania Technologii Deep Fake

Tym razem sam proces trainingu był krótki, a maska okazała się niesamowicie precyzyjna. Wcześniej podchodziłem już do xsega ale coś poszło nie tak i wyskoczył błąd. Tym razem poszło miód malina. Całość zamyka się w około 110-120k iteracji, z czego prawie połowa to training maski.

#machinelearning #ciekawostki #technologia #faceswap #belledelphine
Rimfire - Belle Delphine wróciła i wypuściła teledysk, który jest wspaniałym materiał...

źródło: comment_1592891675VAvMCvxIStjKppSoYA5H74.jpg

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
@zmasowanyatak: nie no, jest ładna. ale pewnie ją kojarzysz i wiesz, jaki rakowy szajs #!$%@? - no i żeby mieć siłę to oglądać, to nie można mieć dobrze pod sufitem
  • Odpowiedz
@zmasowanyatak: wydaje mi się, że nie trzeba być mega inteligentnym, aby robić hajs na ludziach o iq robaka. po prostu dobrze siadła w nisze, bycia internetową "prostytuką", która jeszcze nie jest wypełniona. chociaż z tym bath water, to wymyśliła xD
  • Odpowiedz
@n1c3: wbrew pozorom trzeba mieć cokolwiek w głowie żeby umieć wykorzystać sytuację. Zobacz na ludzi którzy wygrali na loterii i #!$%@? kasę w dwa lata. I porównaj sobie takie ewenementy chociażby z tą laską :D IMO intelektualna przepaść
  • Odpowiedz