Dostałem z Austrii prośbę o wskazanie kierowcy, za pośrednictwem naszej prokuratury - nic specjalnego w sumie, byłem na wakacjach przejazdem przez Austrię i nawet kojarzę jakiś moment, kiedy żona prawdopodobnie została ustrzelona z fotoradaru. Niemniej, w liście od nich jest załącznik z linkiem do fotki, ale token tego zdjęcia wygasł (sprawa z sierpnia). Co mam zrobić teraz? Odpisać, że token jest nieważny i nie jestem wstanie wskazać kierowcy czy olać zupełnie ten list?
@Naczelny_Borowik: jak miałbym się pierdzielić z jakimś GITD to już wolałbym im Austriakom bezpośrednio odpisać, że nie mogę wskazać kierowcy, bo token na ich stronie wygasł :D
@intruzzz: Dziwne bo w Austrii mandat z fotoradaru przychodzi bez zdjecia (jest dostepne za dodatkowa oplata) moze w stosunku do obcokrajowcow dodaja fotke gratis. Ja nigdy nie dostalem fotki ale tez tu sie nie naliczaja punkty wiec to kwestia ustalenia kto placi mandat jednak. Edit: sierpien 2019? What? Ja tu dostaje list po tygodniu a nie po roku. Cos tu smierdzi. Polacy chyba zbyt dlugo cos przetrzymali :/
@Naczelny_Borowik: ale nie kumam - dostałem prośbę o wskazanie kierowcy, wiem kto nim był i mam pytać się jakiegoś GITDa o pełne akta? Jaka logika za tym idzie? :D
Dzięki za pomoc #prawo #prawojazdy #austria #kierowcy #kiciochpyta
Edit: sierpien 2019? What? Ja tu dostaje list po tygodniu a nie po roku. Cos tu smierdzi. Polacy chyba zbyt dlugo cos przetrzymali :/