Aktywne Wpisy

PorzeczkowySok +38
odkąd pamiętam interesują mnie tylko rzeczy bezsensowne, niepraktyczne (chociaż o wielkim zainteresowaniu czymkolwiek próżno mówić) i mam w sobie silną niechęć do zdobywania umiejętności, które potem przydałyby mi się na rynku pracy ha tfu, kwalifikacje, kursy, dokształcanie, certyfikaty, aż mnie mdli
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
i tak już się trochę pogodziłem, że nic dobrego mnie tu nie spotka, nie zostanę tu też na długo, więc chyba nawet konsekwencje tak niepraktycznego, nierozsądnego podejścia do życia mnie za
źródło: ŚWK 251 Skok.mp4_20220620_001612.625
Pobierz
Alcedoatthis +202
źródło: 1000009008
Pobierz

Od kilku dni jesteśmy świadkami obrania nowego kierunku kampanii prezydenckiej. Niestety, kampania ta obrała bardzo prymitywny kierunek.
Stowarzyszenie Niskie Składki skupia osoby o szerokim wachlarzu poglądów światopoglądowych i społecznych - od konserwatystów, przez centrystów i liberałów, aż po libertarian.
Wszyscy jednak jesteśmy zdania, że wykorzystywanie osób LGBT i nagonki na osoby nieheteroseksualne do brutalnej propagandy wyborczej jest co najmniej haniebne i niestety bardzo niebezpieczne.
Jesteśmy przede wszystkim wolnościowcami i kierujemy się zasadą, że każdy człowiek jest wolny i może robić co tylko chce, o ile nie narusza tym wolności innej osoby. Tak też jest w przypadku osób LGBT.
Życie i seksualność wszystkich osób - i heteroseksualnych i osób LGBT - nie powinny być przedmiotem rozważań władz państwowych.
Określenia, które padły z ust prezydenta Polski niestety ośmieszają nie tylko jego samego, ale także Polskę na arenie międzynarodowej.
O ile możemy się spierać co do istnienia tak zwanej ideologii, o tyle mówienie, że osoby LGBT nie są ludźmi i próby dehumanizacji takich osób, są po prostu obrzydliwe i powinny się spotkać z natychmiastowym ostracyzmem.
Ewentualna nienawiść bowiem, nie będzie skierowana wobec domniemanej "ideologii", ale właśnie wobec osób o odmiennej orientacji seksualnej.
Takie stwierdzenia przywołują na myśl jeden z najgorszych okresów historycznych naszego kraju i Europy, albowiem okresu lat 30. i 40. ubiegłego wieku.
Wszyscy obywatele Polski, bez względu na płeć, orientację, kolor skóry czy poglądy religijne, powinni czuć się w naszym kraju bezpiecznie, a wszystkie próby dyskryminacji czy też zwyczajnego szczucia, powinny być z całą stanowczością ostracyzowane.
#lgbttoludzie #lgbt #bekazpisu #neuropa
źródło: comment_1592126762HPanVUzG71nkPjXddfharZ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora