Aktywne Wpisy
jmuhha +11
Może mi ktoś powiedzieć co spowodowało, że kierowcy tira zarabiają aż 10-12k? ( ಠ_ಠ)
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Te towary są ze złota czy jaki h@$:
Quear +17
smutne ze jakos od 8 lat wiedzialam co chce robic w zyciu i na jaki kierunek isc jednak im blizej tym coraz bardziej mi sie tego odechciewa i wydaje mi sie ze sie nie nadaje w ogole XD to co teraz mi sie wydaje wymarzona praca to chyba tylko speedrun to bezdomnosci albo reszty zycia z depresja ( ͡° ʖ̯ ͡°) pies dla atencji
Nie ja. Koleżanka. Straciła pracę w Marcu jak zamknęli wszystko i teraz siedzi na dupie i się nudzi.
A więc przyjechałem do niej do Trójmiasta (piękne miasta), i tak od kilku godzin siedzimy już i piszemy CV od nowa.
No nie piszemy tylko kupiłem jej taki szablon od jakiejś firmy w Nowej Zelandii która pomaga w czymś takim. Wystarczy wypełnić i to wygląda profesjonalnie. Polecam.
Ale dobra, CV wypełnione. Idziemy szukać.
Różne portale różne ogłoszenia;
Wszyscy oferują kartę MultiSport.
Wymagania z kosmosu; praca za 3.5k netto oczekuje 5 lat doświadczenia, język ang. Na B1 poziomie i znajomość SAP/CRM z MS Office i znajomością CMS. XD
Na jedno ogłoszenie widziałem spojrzało 16,645 osób.
Każda firma jest liderem w swojej branży.
Śmieszne zarobki; 3k netto za menedżera sklepu. Aha.
W---------e ogłoszenia; jesteśmy rodziną, gramy w kręgle. Czyli korpo gadanie - daj się wyruchać za minimalną stawkę.
Zapomniałem jakie to męczące jest szukanie pracy. Pozdrawiam tych co muszą teraz przez te piekło przechodzić. Mogę wysłać jak ktoś chce ten szablon.
#praca #oswiadczenie #oswiadczeniezdupy #zalesie #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
@WyslijNaPwUlubionegoMema:
Zgadzam się, poszukiwanie pracy, to męka dla niektórych...
Komentarz usunięty przez autora
@mateoaka: Nie do czlowieka tylko niecheci do kreowania gownianych stanowisk w ofertach jakbys byl conajmniej CEO regionu a w praktyce jestes robolem ktory ma łypac okiem od czasu do czasu na innych. Typu expert, specjalista junior menadzer lider grupy etc itp ...modelka na instagramie i menadzer wazywniaka..