Wpis z mikrobloga

@matixrr znów w kółko to samo. Pytam o coś, a Ty odwracasz kota ogonem. Ale okay, rozumiem, że myślisz, że mnie to boli i to sprawia Ci to jakąś niezrozumiałą dla mnie satysfakcję. Lubię Cię, szanuję za #golgif i #ekstraklasaboners ale zupełnie nie pojmuję co próbujesz teraz osiągnąć. Szkoda by Cię było czarnolistować i nie chce tego robić, dlatego po prostu spytam do czego zmierza ta dyskusja,
  • Odpowiedz
@Niekumaty_: ale to Ty najpierw pytasz o wynik meczu z Arką, a potem nie chcesz odpowiadać na moje pytania. Ja się z memów z Legią i z tego co jest Legia to ... a Lech to ... się śmieję, a nie spinam, więc może więcej luzu...
  • Odpowiedz
@VrubeL hmm, zważywszy na to, że to pierwszy sezon po gruntownej przebudowie, to chyba nieźle. Jest 3/4 miejsce w lidze i realne szanse na puchar Polski. Zimą nie było żadnych wzmocnień, a do tego straciliśmy jednego z najlepszych zawodników, Jevtica. Gramy w dużej mierze młodzieżowcami, dla niektórych jest to pierwszy sezon w podstawowej 11. Chłopaki nie pękają, chociaż często widać oczywisty brak doswiadczenia. Przed tym sezonem nikt nie zakładał niczego, bo
  • Odpowiedz
  • 1
Dodając do tego fakt, że gramy bez bramkarza, bez ofensywnego pomocnika i czasem bez środkowego obrońcy, to jest okay. @Niekumaty_ przede wszystkim bez Kibiców jak i reszta i dla wszystkich wszystko było niewiadomą. Fajnie że sie odnalezliscie i może skład zaprocentuje o ile nie będzie znów jakichś jesiennych niespodzianek. Bez spiny i bez kontuzji życzę.
  • Odpowiedz
@matixrr: osobiście zaśmiałem, a mówię to jako poznaniak ( ͡º ͜ʖ͡º). Szanuję bardzo za podejście, bo mam podobne. Wiem, że od zawsze Lech miał kosę z Legią, ale nie bawią mnie internetowe (ani żadne inne) wojenki między jednymi, a drugimi.
  • Odpowiedz
@Topinambur97: lądujesz w galerii ludzi skrajnie s-----------h, nawet żal cię gnoić bo widać że życie mocno cię doświadczyło. przeczytaj to co napisałeś, przecież to taka żenada, że cały dzień trzeba będzie ją rozchadzać xD
  • Odpowiedz