Wpis z mikrobloga

@Grizzzly: Jeśli kobieta na dzień dobry przedstawia się słowami "Cześć, spróbuj mnie poderwać, please be worth of my atention" - to znaczy, że jest roszczeniową, bierną, arogancką księżniczką
  • Odpowiedz
@Thachi: Spróbuj mnie poderwać nie brzmi tak źle, jakbym była facetem to bym to uznała za małe wyzwanie i podjęła się go albo przesunęła w lewo i nie robiła z siebie dziwaka, który przesuwa w prawo tylko po to żeby zagadać i wytykać komuś wyimaginowane błędy.To po angielsku brzmi już nieco gorzej, ale nikt nie zaprzeczy chyba że portale randkowe są pełne facetów (i kobiet) niemających zbyt wiele do powiedzenia.
  • Odpowiedz
@Thachi: Aż strach pomyśleć, do czego doprowadziła powszechna poprawność polityczna. Wszystko teraz trzeba bułkę przez bibułkę bo nigdy nie wiadomo co kogo może akurat zniesmaczyć
  • Odpowiedz
@Thachi: Poderwij mnie - ok, spróbuję albo i nie. Bądź warta mojej uwagi - tak jak mówiłam, to brzmi już nieco gorzej, ale gdybym zamierzała to zrobić to na pewno nie jak koleś na screenie i na pewno nie chciałoby mi się udzielać lekcji pokory takiej osobie.
  • Odpowiedz
@Grizzzly: Wiesz jakie kobiety na tinderze są nudne, bierne, zdystansowane, zimne - a jednocześnie roszczeniowe i oczekujące? My jesteśmy na nie wyczuleni po prostu.

I my tu oceniamy calość jej opisu, to wszystko daje taki z-----y efekt
  • Odpowiedz