Aktywne Wpisy

ElenaRain +853

Voltee +438
Allegro kryje oszustów?
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
Czołem, Mireczki i Mirabelki! Zaszła taka sytuacja, że kupując dyski na #allegro trafiłem na sprzedającego, który, mówiąc wprost, sprzedaje STARE dyski twarde jako NOWE.
Z opinii, które udało mi się znaleźć wychodzi na to, że ten proceder trwa już od dłuższego czasu!
Ponieważ typ czuje się nietykalny, a Allegro mało się tym przejmuje, to stwierdziłem, że może #wykopefekt zrobi swoje.
źródło: 10-hgst-slady-po-srubach-joined
Pobierz

źródło: comment_15915842483dxg93GgPoKeLXcRc9WsuM.jpg
Pobierz@zartos:
źródło: comment_1591600271dIuOkGmSfchkPOxUZoZ7yp.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@ZieloneKoloTramwaja: Do tego na tym samym netflixie od dziecka ogladaly jak to zawsze super silne czarne postacie maja pod gorke pod butem bialasow XD
To
Komentarz usunięty przez moderatora
Czarnoskóry na drugim końcu świata zabity przez policję i protesty w Europie, media nieźle zruchały łby
Komentarz usunięty przez moderatora