Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@text: nie zrozumiesz. Chodzi o to, że z bandziora robi się męczennika. Ale w sumie jaki ruch społeczny, taki bohater... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Emes91:
Nie czaisz, mi chodzi o grafikę, która jest niby symbolem tej akcji. To, że sobie odpowiadacie, że chodzi o propagandę jest nie na miejscu względem jego śmierci. Przecież od razu napisałem, że wiem że chodzi o propagandę, ale odniesienie do tej konkretnej śmierci jest debilne.
  • Odpowiedz
@Rubbik: O czym dyskutować, jak dal ciebie sprawa jest prosta: gość ma kartotekę to jest bandytą a jak jest bandytą to nie ma co go żałować więc można człowieka który nie stawia oporu dusić przez wiele minut aż do powolnej i niehumanitarnej śmierci.
  • Odpowiedz
tutaj odbieram jako symboliczny płacz,

@text: oni placza po nim dlatego ze umarl tylko placza dlatego ze byl czarnym zabitym przez bialego, to jest jedyny powod zwrocenia uwagi na goscia gdyby zolty dusil bialego to kazdy by mial to w dupie wiec przestan pieprzyc farmazony ze ludzie sie rozczulaja nad losem nieboszczykow tylko jest to najzwyczajniejszy przejaw rasizmu i bicie ideologicznej piany. #taka prawda
  • Odpowiedz
  • 0
@text Nie, ty nie czaisz, skoro najpierw piszesz jak byk "NIGDZIE NIC NIE BYŁO O ŻADNEJ PROPAGANDZIE" a teraz nieudolnie się wycofujesz w stylu "no jednak było, ale to nie o to mi chodziło, nie rozumiesz" xD
  • Odpowiedz