Aktywne Wpisy

mirvbel +145

curiousboi +86
Zauważyliście ile młodych #p0lka jest k---a spasionych? Nie mówię o chubby, czy jakiejś lekkiej curvy posturze, ale o j-----m upasieniu i mówię to jako były mieszkaniec UK gdzie w życiu tyle spaslakow nie widziałem.
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
Co jest przyczyną? #logikarozowychpaskow #pytaniedoeksperta #spektakularnedupsko (snap nie oddaje ale to było potężne Sarajewo)
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@text: Ja nie jestem dumny, ale najzwyczajniej nie płakałem, tak jak to opka opisała. Nie manipuluj, ok?
@JessePinkman_:
Ale przecież takie postawienie sprawy, to wpisywanie się w ten nurt.
@text: Nazwanie tylu osób "podludźmi" jak to zrobiłeś jest wpisywaniem się w ten nurt.
@JessePinkman_:
P--------z, każdy kto wyraża brak szacunku przeciw zabitemu niewinnie, jest tym symbolicznym "podludziem" - bo to zwyczajnie podłe i debilne.
Natomiast twoje odbicie piłeczki jest absurdalne.
Jak nie kumasz, to nieco wyraźniej pod twoje 70 IQ to rozpiszę.
Jeżeli krytykujesz zabójcę, że jest "podludziem", to nie oznacza, że sam jesteś podludziem, bo go krytykujesz. Jedna strona
Komentarz usunięty przez moderatora
@fenis:
Tak, tak, bo w tej akcji chodzi o realne płakanie. To jest tak debilne tłumaczenie, a szkoda słów.
@fenis:
Gdyby po wypadku Tu-154 w Smoleńsku cały świat przeprowadził akcję, nie płaczemy po Polsce, to byś to odebrał jako:
- ok, pewnie nas szanują ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale nie płaczą (no bop nie, nie szukajmy 3 dna);
- co do kur.wy, jak można tak w tym momencie!
@text: Niewinny to on nie był
@levusek1992:
Aha, ok, to można się rozejść, każdego kto kiedyś siedział, można zabić ot tak. Naucz się czytać ze zrozumieniem, niewinnego w tym konkretnym przypadku. A przynajmniej podejrzenie rzucane w tym momencie, było absurdalne do środków.
@fenis:
Tak to powinno wyglądać. Ten sposób jaki manifestujecie plusami, to zwykłe s-----------o.
źródło: comment_1591172852XbI5RZ58lnH4lJPEmYfLvl.jpg
Pobierz