Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 53
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jak możecie być dumni z tego, że zabili niewinnego kolesia, dusząc go przez 8 min

@text: Ja nie jestem dumny, ale najzwyczajniej nie płakałem, tak jak to opka opisała. Nie manipuluj, ok?
  • Odpowiedz
Bo ludzie mają dosyć lewackiego s----------a i wciskania im na siłe ideologii z każdej strony.

@JessePinkman_:
Ale przecież takie postawienie sprawy, to wpisywanie się w ten nurt.
  • Odpowiedz
@text: Wykop nie po raz pierwszy wykazał, że środowisko rasistowskie, faszystowskie czy nazistowskie działa tu w najlepsze. Ciekawe, co na to reklamodawcy? Ciekawe, czy Amazon, który właśnie się reklamuje na głównej stronie plakatem filmu o łowcach nazistów odczuwa mindfuck? Może napiszemy do nich z takim pytaniem? Co @a_s sądzi?
  • Odpowiedz
Nazwanie tylu osób "podludźmi" jak to zrobiłeś jest wpisywaniem się w ten nurt.

@JessePinkman_:
P--------z, każdy kto wyraża brak szacunku przeciw zabitemu niewinnie, jest tym symbolicznym "podludziem" - bo to zwyczajnie podłe i debilne.
Natomiast twoje odbicie piłeczki jest absurdalne.
Jak nie kumasz, to nieco wyraźniej pod twoje 70 IQ to rozpiszę.
Jeżeli krytykujesz zabójcę, że jest "podludziem", to nie oznacza, że sam jesteś podludziem, bo go krytykujesz. Jedna strona
  • Odpowiedz
Ja nie jestem dumny, ale najzwyczajniej nie płakałem,

@fenis:
Tak, tak, bo w tej akcji chodzi o realne płakanie. To jest tak debilne tłumaczenie, a szkoda słów.
  • Odpowiedz
Doszukujesz się trzeciego dna, jak baba, która ma zamiar rozpocząć awanturę

@fenis:
Gdyby po wypadku Tu-154 w Smoleńsku cały świat przeprowadził akcję, nie płaczemy po Polsce, to byś to odebrał jako:
- ok, pewnie nas szanują ( ͡° ͜ʖ ͡°) ale nie płaczą (no bop nie, nie szukajmy 3 dna);
- co do kur.wy, jak można tak w tym momencie!
  • Odpowiedz
Niewinny to on nie był

@levusek1992:
Aha, ok, to można się rozejść, każdego kto kiedyś siedział, można zabić ot tak. Naucz się czytać ze zrozumieniem, niewinnego w tym konkretnym przypadku. A przynajmniej podejrzenie rzucane w tym momencie, było absurdalne do środków.
  • Odpowiedz