Wpis z mikrobloga

@zielony_or wiadomo, że to jest marka budżetowa ale w kategorii do tych 60kpln Duster2 nie ma konkurencji a za tyle można mieć z parkingu dealera nowy samochód z czujnikami parkowania przód-tyl, kamera cofania, radiem multimedialnym, elektryka szyb i lusterek, seryjnym LPG, LEDami do jazdy dziennej ;) z dobrymi właściwościami jezdnymi w terenie, pojemnym bagażnikiem, stosunkowo dużym wnętrzem, wygodnym do siedzenia bo siedzi się jak w SUV, kilkoma latami gwarancji :) trzeba
  • Odpowiedz
@zielony_or burżuazja w Polsce kupuje za 30 tys 10 letnie audi A4 albo A6 od Litwina, który ściągnął to z Niemiec, z 300kkm w kołach albo lepiej i nie stać ją na naprawę skrzyni tiptronic gdy się przydarzy ;) potem drutuje wszystko, nic się nie liczy oprócz tego, że znaczek się dumnie błyszczy
  • Odpowiedz
  • 2
Czyli chcę mieć SUVa, ale mnie nie stać

@fenis:

Dlatego jest najbardziej popularny w Wielkiej Brytanii? Duster ma niezłą dzielność terenową i ogólnie oferuje dużo za swoją mikro cenę.

Masz na myśli klimatyzacje manualną w najwyższej wersji wyposażenia?
  • Odpowiedz
konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@100mph: ja mam dustera 1.6 i nadal go wyśmiewam ta jednostka napędowa nie powinna nigdy trafić do tego auta bo psuje jego opinie. Mułowate 1.6 115 koni sensownie się zbiera kiedy kończy się skala obrotów a wtedy pali jak nasze poprzednie amerykańskie 2.5 z nissana.

Przyznam że chętnie bym dustera sprzedał i dołożył do wersji 1.33 150 koni w turbo z napędem 4x4, teraz wiem ze innej wersji nie warto
  • Odpowiedz
@Stafford: Ale ja nic nie napisałem żeby do Daci wstawiać widlaka. Tyko 13l gazu dla silnika 1.2 to jest ciut za dużo. Jaki jest sens downsizingu skoro wolnossący prawie trzy razy taki silnik pali mniej?
  • Odpowiedz