Aktywne Wpisy
wikkixxox +5
Czy gdyby dziewczyna z wykopu miała konto na OF i bardzo atrakcyjny content, ile bylibyście skłonni płacić miesięcznie za dostęp i interakcje?
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki
#of #onlyfans #seks #zwiazki #tinder #masturbacja #logikaniebieskichpaskow #praca #zarobki
penisosobyniewidomej +734
Kocham swoich nowobogackich sąsiadów zatraconych w duchu konsumpcjonizmu. Byłem wczoraj o 23:00 wynieść śmieci, bo mi różowa od 3 dni truła dupe. Ide do naszego deweloperskiego pomieszczenia ze śmietnikami, a tam wisi torba laptopowa i coś z niej wystaje. Patrzę, a tam odkurzacz od Xiaomi z pełnym osprzętowaniem i kablami. Moja natura naprawiania starej elektroniki nie pozwoliła mi przejść obojętnie obok takiego znaleziska, więc wróciłem do mieszkania po torbę z biedronki, żeby
Komentarz usunięty przez autora
Różowe jak zawsze bronią zdradzających, nie warto ich słuchać.
@Ahhahansjahs: niechcianych problemów? xD Dzięki koledze mógłbym wyrwać chwasta, osobę, której myslalem, że mogę zaufać.
Ja bym nie potrafił spokojnie siedzieć ze świadomością, że mojego kolegę laska zdradza, a przy znajomych udaje najlepszą żonę świata. Byłoby mi po prostu żal tego człowieka i powiedziałbym mu
Która zdradzała typa na prawo i lewo. A on i tak nikomu nie wierzył, bo był tak zaślepiony. Jakby cmon, możesz mieć dobre intencje, a i tak możesz wyjść na tym źle bo wtrącasz się, oklamujesz po coś, No #!$%@? ludzie zaślepieni są w stanie wszystko sobie usprawiedliwić XD
Ludzie sa dziwni i czasem naprawde dziwnie reaguja na tego typu sytuacje - od wyparcia, przez obrone, do agresji w twoim kierunku.
Tylko zanim cos zrobisz, upewnij sie, ze to jego zona na 100%, a nie