Wpis z mikrobloga

• 0
Planuje butki sobie zamówić że strony nike.com. jednak jak patrzę na opinie w necie to jakis dramat jest. Ktoś zamawiał ostatnio i potwierdzi że na przesyłkę czeka się 5 lat i nie da sie zwrócić nic a jak się wraca to nie oddają kasy i nie można się dodzwonić na infolinię?

#buty #streetwear #bieganie #nike
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@rihno: Ja nigdy takich problemów nie miałem. Przesyłka maksymalnie 3-4 dni. Przy okazji jak 'poduszka' w bucie pod piętą mi pękła po 11 miesiącach, uznali reklamację i zwrócili środki na konto ( czas około 2-3tygodnie od wysłania butów na reklamację).
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@PatrznaSerce bo pokazuje mi,ze dostawa do 5 czerwca i az sprawdziłem opinie na necie i takie dramatyczne sa ze aż sie przestraszyłem. A chcialbym jak najszybciej butki dostać i się waham
  • Odpowiedz
@rihno: zamówiłem tydzień temu i mam je dostać do 3 czerwca. ¯\_(ツ)_/¯

Ale nigdzie ich już nie było, a mi się nie śpieszy. Jak jutro będą tańsze to anuluję i zamówię raz jeszcze.
  • Odpowiedz
@rihno: Tydzień temu zamówione w niedzielę. Planowany czas dostawy 7 czerwiec. W piątek wyszły do mnie jutro mają być :D.

Oni chyba dają taki termin aby ludzie nie spamowali im, że jeszcze nie ma przesyłki i podają maksymalny termin dostawy
  • Odpowiedz
Ja mialem taka sytuacje, że musiałem wymieniać buty bo jednak trochę maja zawyżona rozmiarówkę w stosunku do innych modeli i czekałem w sumie od 27.03 do 21.04
  • Odpowiedz