Aktywne Wpisy
Quzin +10
Powiedzcie mi ale tak szczerze, jak to możliwe że na PO uzyskała 1/3 głosów. Pewnie wśród łykopków są też głosujący na PO. Powiedzcie mi, ale tak szczerze, jak to jest głosować za opcją anty-polską i pro-niemiecką? Wy jesteście tego świadomi czy tak nieświadomie zagłosowaliście za opcją niemiecką? Proszę o szczere wypowiedzi, jestem ciekawy waszego toku rozumowania.
#po #wybory #pis #konfederacja #4konserwy #neuropa
#po #wybory #pis #konfederacja #4konserwy #neuropa
Lenalee +7
#mirkowyzwanie (2/2)
Wrzucam w nowym poście, chciałam to rozdzielić, bo przy okazji taguję #glupiewykopowezabawy #coto #cotojest
Zgadujcie XD
2. Jesienne wyzwanie fotograficzne. Wybierz dwa z trzech tematów: przyroda na wyciągnięcie ręki, to lubię lub nie odgadniesz. Zaskocz nas!
chociaż w sumie pasuje też to lubię, więc jest dwa w jednym ^^
Wrzucam w nowym poście, chciałam to rozdzielić, bo przy okazji taguję #glupiewykopowezabawy #coto #cotojest
Zgadujcie XD
2. Jesienne wyzwanie fotograficzne. Wybierz dwa z trzech tematów: przyroda na wyciągnięcie ręki, to lubię lub nie odgadniesz. Zaskocz nas!
chociaż w sumie pasuje też to lubię, więc jest dwa w jednym ^^
Miała być trochę dłuższa wyrypka, śląska część GszB, ale finalnie odpuściłem ze względu na niewyspanie przez chorego psa i powtórzyłem trasę @Rain_Dog sprzed paru dni - Barania Góra z WG, to chyba jeden z niewielu kawałków Głównego Szlaku Beskidzkiego, których jeszcze nie zaliczyłem (przynajmniej do Magurki Wiślańskiej). No a jak już byłem na Baraniej, to trzeba było wparować na ciacho na Przysłop, tylko po drodze ten cholerny zbieg - jeden z tych, których mocno nie lubię. Ale i wspomnienia, jak z kumplem wybraliśmy się na Baranią na rowerach na początku powodzi w 1997 - szlakiem płynęła rzeka, kumpel zajechał klocki i prowadził rower. No i jednak całkiem ładnie; zwłaszcza Mała Fatra - choć z Rysianki jednak lepsze widoki.
A wczoraj dość mocny luzik, całość udało się ogarnąć w 3.5h, jest noga nawet. Przy okazji okazuje się, że komoot bardzo fajnie estymuje czas przebiegnięcia trasy - wg innych tracków wypadam gdzieś między "athletic" a "pro" w zależności od poziomu spiny. Nie tylko to - można też sprawdzić międzyczasy; generalnie rozstrzał 20-30 minut na trzydziestokilometrowej trasie po górach ze sporymi przewyższeniami to wg mnie bardzo niewiele. No i wygląda na to, że jeszcze jedna traska i maj zamknę z ponad 10k przewyższenia z samego biegania + drugie tyle z roweru.
#bieganie #biegajzwykopem #sztafeta
tak trzymać