Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 673
Szukam na otomoto samochodu, zaznaczam, co ma mieć: tempomat, wszystkie szyby w prądzie i nawigacja. Często ze zdjęć wynika, że nie jest spełniony ani jeden warunek XD Bez kitu, powinna tam być opcja zgłaszania kłamstw w opisie!

#oswiadczenie #boldupy #gorzkiezale #samochody #motoryzacja #heheszki #humorobrazkowy #januszebiznesu #januszemotoryzacji
Pobierz
źródło: comment_1589783183oyRdlCNQk9OXEy3oyNdPR3.jpg
  • 53
@Rekreator: dokładnie tak, marzy mi się portal z możliwością komentowania ofert - z dodawaniem własnych zdjęć jak na normalnych portalach...

Janusze by nie nadążały z odganianiem jak ktoś tylko telefon wyciągnie.
Ileż to czasu zaoszczędzone by było na jeżdżeniu i oglądaniu tych pereł w koronie... a w praktyce rodzynek w serniku, albo wypolerowanego gówna z kołpakami z lidla co odpadają jak tylko się wsiądzie.

Ostatnio przy sprzedaży gruza za 3kPLN z
Powinna być opcja zgłaszania oszustw w ogłoszeniach, a także zgłaszania tego, co jest w realu, żeby po weryfikacji portal uzupełniał to.

@Rekreator: mógłby się zrobić niezły bajzel i złośliwe aktualizowanie konkurencyjnych ofert - to je Polska XD, ale gdyby w sumie zrobić tak, że rzecz zaktualizowana z 3-5 rożnych IP dopiero by wchodziła, to by było w sumie spoko.

@allegropl woła się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@NoKoments: @Meteor100: No jest narzędzie do zgłaszania, ale ultrabiedne. Zgłoszę zatem przykładowe nieprawidłowe ogłoszenie, w miejscach, gdzie mam pewność, że tego ten samochód nie ma nawigacja i asystent pasa ruchu XXXXD. Zapewne nie ma jeszcze więcej rzeczy, ale bym musiał się upewnić. Moim zdaniem nie ma jeszcze bluetooth, gniazda USB i SD jak coś - poza tym dach panoramiczny w tym modelu nie jest szyberdachem.

link: https://www.otomoto.pl/oferta/peugeot-308-sw-1-6-thp-turbo-benzyna-150km-7os-panorama-dach-rej-pl-zamiana-sanok-ID6D3YSk.html#d0a4a98d30
Pobierz
źródło: comment_1589798604noyLaEmIhy2tw37UBqj7tk.jpg
@matm: Generalnie nie szukam niczego konkretnego, patrzę co jest sensownego w jakiejś rozsądnej odległości ode mnie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety w autach klas A i B najczęściej są półautomaty, albo przynajmniej CVT i ciężko znaleźć coś z sensem (na razie faworytem jest Chevrolet Matiz XD ).
Raz gość wystawiał Fiata Punto. Kierownica wielofunkcyjna. Na miejscu pytam ile tych funkcji, bo widzę, że tylko dwie: skręcanie i klakson. Gość na to: a nie wiem, tyle tych samochodów sprzedaję...