Aktywne Wpisy
analboss +54
Czy Rosja coś zyskała decyzją o tej inwazji?
No bo straciła:
- kontakty handlowe z zachodem z powodu sankcji
- lewar energetyczny na Europę
- Rosja wylatuje z klubu mocarstw, traktowana w tym momencie na równi z Iranem
- reputację silnej armii
To jest zdemolowanie państwa w każdym aspekcie: gospodarczym, demograficznym, dyplomatycznym, militarnym, ta decyzja nie ma analoga w mirze,
jedyne co przychodzi do głowy to Finlandia w 40', ale tam
No bo straciła:
- kontakty handlowe z zachodem z powodu sankcji
- lewar energetyczny na Europę
- Rosja wylatuje z klubu mocarstw, traktowana w tym momencie na równi z Iranem
- reputację silnej armii
To jest zdemolowanie państwa w każdym aspekcie: gospodarczym, demograficznym, dyplomatycznym, militarnym, ta decyzja nie ma analoga w mirze,
jedyne co przychodzi do głowy to Finlandia w 40', ale tam
jaszczurki +2
Szczerze, to ta cała akcja z "Legionem Wolności Rosji" czy jakkolwiek ma się nazywać dywizja która rzekomo stoi za atakami na cele rosyjskie na terytorium FR to operacja fałszywej flagi przeprowadzana w interesie Putina.
Jeśli ktokolwiek myśli że w Rosji dojdzie do wojny domowej (a to zapowiadają żołnierze tej jednostki) to sie grubo myli ,bo takie pierdoły są ogłaszane w mediach co kilka tygodni, a zawsze gówno z tego wychodzi. Społeczeństwo Rosyjskie
Jeśli ktokolwiek myśli że w Rosji dojdzie do wojny domowej (a to zapowiadają żołnierze tej jednostki) to sie grubo myli ,bo takie pierdoły są ogłaszane w mediach co kilka tygodni, a zawsze gówno z tego wychodzi. Społeczeństwo Rosyjskie
#oswiadczenie #boldupy #gorzkiezale #samochody #motoryzacja #heheszki #humorobrazkowy #januszebiznesu #januszemotoryzacji
Janusze by nie nadążały z odganianiem jak ktoś tylko telefon wyciągnie.
Ileż to czasu zaoszczędzone by było na jeżdżeniu i oglądaniu tych pereł w koronie... a w praktyce rodzynek w serniku, albo wypolerowanego gówna z kołpakami z lidla co odpadają jak tylko się wsiądzie.
Ostatnio przy sprzedaży gruza za 3kPLN z
Typ sam chciał na stację bo powiedział, że już 3 razy go oszukali. Nie miałam nic do ukrycia, wiec pojechaliśmy. No to teraz dzięki żonie kupi cieknącego wypachnionego i wywoskowanego ulepa xD
Albo dołoży drugie tyle żeby kupić takie samo jak moje ale z ładnymi zderzakami.
@Rekreator: mógłby się zrobić niezły bajzel i złośliwe aktualizowanie konkurencyjnych ofert - to je Polska XD, ale gdyby w sumie zrobić tak, że rzecz zaktualizowana z 3-5 rożnych IP dopiero by wchodziła, to by było w sumie spoko.
@allegropl woła się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
15 letnie auto to rocznik 2005 tak dla przypomnienia. Masa tego jezdzi
Raz jak szukałem tam furki to chyba ze 40 zgłoszeń zaraportowałem xD
link: https://www.otomoto.pl/oferta/peugeot-308-sw-1-6-thp-turbo-benzyna-150km-7os-panorama-dach-rej-pl-zamiana-sanok-ID6D3YSk.html#d0a4a98d30
https://www.otomoto.pl/oferta/jaguar-xk-xkr-supercharger-4-0-393km-x100-coupe-xk-ID6D5eow.html?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kuraku: Najlepsze jest jak na OLX klikniesz na ogłoszenia prywatne XD i dziwnym trafem ten prywatny Mariusz sprzedaje 10 aut i oferuje dogodne warunki kredytowania XD