Wpis z mikrobloga

@Xarath: nie potraktuj tego jako atak, ale nie boisz się dzieciom dać się bawić chińskimi klockami? Bo jeśli się nie mylę, to te jasne tory są lego, a te ciemne chyba nie do końca
  • Odpowiedz
jedno i drugie to Lego. Ciemne ze standardowych zestawów (deluxe etc) a jasne z 10882. Sam sie dziwilem.

@Xarath: o kurde, to teraz mnie zdziwiłeś mocno. Zapytałem o te klocki, bo u znajomego widziałem właśnie te ciemne tory, a przyjechały one z chin (co znajomy potwierdził) - stąd moje pytanie było :) A znając podejście chińczyków do produkcji różnych rzeczy, ja bym się po prostu bał dać dzieciakowi te podrobione
  • Odpowiedz
@Xarath: Jestes fajnym ojcem... z dziecinstwa pamieta sie wlasnie takie rzeczy- tata i klocki, tata i kapanie w morzu, tata i narty biegowki ( mama co dbala o caly backstage pominieta we wspomnieniach ❤️) Wychowujesz dzieciaki na szczesliwych doroslych. Brawo!
  • Odpowiedz
z tego co się orientuję to ciemne są stare, jakiś czas zmienili kolor na jasnoszary i taki jest obecnie

@suttree: no już chłopaki wyżej mi napisali, ja też napisałem, czemu tak sądziłem. A moje pytanie było zadane dlatego, że dzieciakom nie wytłumaczysz, żeby do japy nie wsadzały rzeczy, a chińczyki mają to do siebie, że u nich rózne normy po prostu nie obowiązują xD
  • Odpowiedz