Aktywne Wpisy

Chlebek_Pyszny +180
Jestem zdziwiony, dosłownie pierwszy raz w życiu rodzice, którzy są strasznie pro PO n----------a na Tuska, że niczym nie różni się od Kaczora xDDD Przecież ta afera wręcz r---------i koalicję jak i całe PO jak tak dalej pójdzie xDD
#kpo
#kpo

Smok_Baltazar +18

Jashin-chan Dropkick
https://myanimelist.net/anime/36906/Jashin-chan_Dropkick
Widząc parę coubów/gifów stwierdziłem, że może to być całkiem zabawny tytuł przewidując takie atrakcje jak:
✓ Głupawy humor
✓ Regularny bullying
✓ Mix CGDCT z Cute Girls Wypruwają Sobie Flaki
A jednak coś nie pykło. Przede wszystkim gagi są tak rozlazłe, że aż strach. To powinien być 4 minutowy short. Krótka piłka, szybka dekapitacja, oplucie zwłok i idziemy do domu. A tak jest dużo przynudzania i gadaniny na temat teoretycznie śmiesznych rzeczy, gdzie w trakcie seria zapomina, że ma być zabawna. Niektóre gagi mają kilkuminutowy build up, by na koniec wystrzelić jak mokry kapiszon. Flashbacki z Lucky Star. Dodatkowo występuje tutaj skrajnie znienawidzony przeze mnie element "wyjaśniania gagów". Nawet jak już trafiamy na jakiś teoretycznie śmieszny żart, to musi zostać ubity zbędnym kilku zdaniowym komentarzem którejś z bohaterek, ponieważ autorzy nie mieli do widza zaufania, że będzie w stanie skojarzyć dwa bardzo proste fakty.
Mamy też product placement wykonany z gracją telenoweli z najlepszych lat z polskiej telewizji. Aż boli oglądanie jak postacie zachwycają się przez kilka minut przepysznym curry z pewnej restauracji czy tam innymi ciasteczkami.
Niestety wynudziłem się przy tej serii, myślałem, że będzie co najmniej przyzwoite : /
źródło: comment_1589732898dvn4jHICRoG5dn4CGJ8NKi.jpg
PobierzPrzecież widzę, że wybuchła. I tak cały czas... ヽ( ͠°෴ °)ノ
źródło: comment_1589734838uGRrkdGzQvMytdLEJWk0DB.jpg
PobierzAle to jest szybkie, dobrze że na Youtube można ustawić prędkość na x0.75
źródło: comment_1589736733gb3tddi4IX0XHw4byTKn79.jpg
Pobierz