Aktywne Wpisy

yahoomlody +29
Mam zamiar w czerwcu p--------c sie z plecakiem na 2-3 tygodnie do #japonia na samotnego spierdotripa spiac po hostelach i jezdzac pociagiem z miasta do miasta. Jakies rady co jest super polecane do odwiedzenia, zjedzenia?
#podrozujzwykopem #podroze
#podrozujzwykopem #podroze

hokei00 +283
Ech… zjadłem pyszny obiad, obsługa była naprawdę mila, zapłaciłem 150zl z napiwkiem za dwie osoby, a na koniec dostaje taki “paragon” i cały urok i oczarowanie jedzeniem poszedł w… czy naprawdę w gastro muszą kręcić takie wały? Aczkolwiek widać napracowanie tym “paragonem”
#gastronomia #patogastro #restauracja #krakow #oszukujo #paragonygrozy
#gastronomia #patogastro #restauracja #krakow #oszukujo #paragonygrozy
źródło: IMG_7498
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
@mnik1 Jowialny wuja z wąsem Komorowski się nie sprawdził w przekonywaniu chłopa, Sikorskiemu nie udałoby się tym bardziej. Mówię to z bólem, bo uwielbiam Radka.
Wszystkie te argumenty o TVP są niewiele warte w 2020. Każdy kto ogląda ten rynsztok i tak nie zagłosuję na opozycję, a tym bardziej na kandydata Platformy. Wygrać
Sikorski byłby lepszym prezydentem, Trzaskowski jest lepszym kandydatem. Internet lubi wyrazistych polityków (przez co
Umiar się idealnie sprawdził w przypadku Dudy, Komorowskiego, Kwaśniewskiego, Lecha Kaczyńskiego. Jedyny nieumiarkowany prezydent III RP to Wałęsa (pomijam Jaruzela), ale wiadomo, że sprzyjały mu okoliczności
popcorn.jpg
Kosiniak udowodnił, że "osiem lat" juz nie działa. Taśmy? To samo. Mogą je grzać, opozycja odpowie taśmami z Morawieckim. Brzydkie słowa na brzydkie słowa.
Trzaskowski utonie w śmieszności. Nic na niego nie mają, ale nie muszą mieć - sprawa awarii wystarczy, z nawiązką, a chłop nie ma na tyle charyzmy i prezencji by się
A mamy jeszcze przed sobą miesiąc - dwa gdy Duda będzie tracił poparcie i prawicowy oraz centroprawicowy
@Herubin: to może niech PO wystawi Jarosława Kaczyńskiego. Szach Mat Duda pokonany.
@mnik1: To by było zbyt piękne. Ale nie, Trzaskowski będzie II lub III, uznają to za umiarkowany sukces i będą dalej zawrcać dupę, razem z ich rzeszą konserwatywnych wyborców.