Aktywne Wpisy

Salido +186
Minął 40. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
164 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
173 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 5 wypadków śmiertelnych w których zginęło 6 osób.
164 wypadki drogowe ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
173 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-25
Pobierz
bar125 +94
Kiedy kupiłeś kolejne akcje z GPW i odchodzisz od komputera
#gielda
#gielda

Powiedziałem, żeby się nie wydurniała kiedy zapytała o to ile ma mi zapłacić. Skończyło się na genialnym winie w ramach prezentu (nie zapłaty) i niemal przepychance fizycznej kiedy wciskała mi kasę, której ja nie chciałem przyjąć. Wszyscy zadowoleni, nasza relacja jest jeszcze lepsza, bo wiemy,
@elf_pszeniczny: e tam. ja mam taką zasadę, że znajomym raz mogę wyświadczyć DROBNĄ przysługę (polegająca na czymś czym się zajmuję zawodowo) całkowicie za darmo. Raz.
@bombillawmaterowodawtermosie: nie wiem kiedy robiłeś to tłumaczenie, ale ja przedostatnim lub ostatnim roku studiów miałam obowiązkowy angielski, żebyśmy dobili do poziomu BII+, a ten + to było właśnie słownictwo akademickie z zakresu typowo naszego kierunku, może nie na każdej uczelni tak jest
@niekibicujepilkarzom: rozpowiedziałem, że używam Linuxa (prawda) i Windows, a zwłaszcza 10, to już nieszczególnie ogarniam.
@huntforfur: co? xD
Typie zmień dilera.
@bombillawmaterowodawtermosie: Zawsze mnie ciekawi jak wygląda wzór, który pozwala takim ludziom to wszystko przeliczyć i wychodzi im odpowiedź: CHWILA
Jakie oni tam jednostki podstawiają...
mireczku dobrze zrobiłeś, ale pewnie o tym wiesz. Jedna szansa potem kop w 4 litery. Tak jak trzeba.