@zawszespoko: W takiej sytuacji mówi się żeby poszedł zgłosić kradzież na policję. A jak nie ma na bilet, policjant mu pożyczy pieniądze, przy okazji sprawdzając jego tożsamość żeby mógł je później odzyskać.
@bombillawmaterowodawtermosie: no już nie przesadzajmy, że praca licencjacka czy magisterska wymaga takich fikołków. Ja rozumiem, że czasem się zdarzy jakiś kwiatek, ale serio jeżeli ktoś nie potrafi przetłumaczyć streszczenia własnej pracy dyplomowej to nie powinien dostać tytułu po napisaniu jej ( ͡°͜ʖ͡°)
@bombillawmaterowodawtermosie z jakich uczelni i kierunków Ty te streszczenia tłumaczysz? :D z tego co kojarzę to streszczenie pracy po angielsku to jakieś 6 linijek jak już ktoś napisał i to leci tylko do antyplagiatu, pewnie na jakieś wyszukiwanie słów kluczowych czy coś. Chyba że jakieś uczelnie potrzebują tego w innych tajemniczych celach. Jest jeszcze taka opcja, że studenci nie wiedzą czego potrzebują więc piszą nie wiadomo jak dużo xd
@ossadagowah: UJ, UW, UWM. Pedagogiczne, resocjalizacje, inżynierki budowlane, jakieś prawo karne, budowa maszyn, inżynieria produkcji etc.
Tu masz dwie, które odkopałem w oryginale po polsku. W jednej jest jeszcze spis treści, podobno tego wymagała promotorka. Zauważ moje komentarze, poprawiam też często studentom ich polskie wersje, bo walą byki ( ͡°͜ʖ͡°)
Mam pytanie, znam się na komputerach ale na motoryzacji w ogóle, co daje w samochodach osobowych silnik większy niż ~1.5 na publicznych drogach, nie tak orientacyjnie albo w jednej sytuacji na milion tylko tak zauważalnie przydatnego #samochody #motoryzacja
Ty buraku i materialisto XD
@zawszespoko: W takiej sytuacji mówi się żeby poszedł zgłosić kradzież na policję. A jak nie ma na bilet, policjant mu pożyczy pieniądze, przy okazji sprawdzając jego tożsamość żeby mógł je później odzyskać.
Tu masz dwie, które odkopałem w oryginale po polsku. W jednej jest jeszcze spis treści, podobno tego wymagała promotorka. Zauważ moje komentarze, poprawiam też często studentom ich polskie wersje, bo walą byki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1589479548edGs4YsRHRdwvZqLrlYMLu.jpg
Pobierzźródło: comment_1589479610wfGKMyaG9whJ8KXGPr9yFR.jpg
Pobierz