Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +760
Orlen Polski Tinder Narodowy im. św. Jana Pawła II
źródło: 84CA792C-ADA3-4C13-82CC-E9E431AC82EA
Pobierz
Ka4az +261
Ogólnie wszyscy zachwalają Dino jako coś “polskiego” i potężnego, a od środka to jest największy Janusz jakiego poznałem XD
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
Jako jedyna sieciówka płaci najmniejsze pieniądze, nie ma żadnych świadczeń socjalnych, nie ma żadnych rabatów dla pracowników. Dodatkowo pracownicy muszą z własnej kieszeni opłacać różnice w kasie, na całym sklepie (który jest wielkosciowo czasem jak biedronka) jest 3 osobową ekipą, która zajmuje się wykładaniem towaru, kasami i mięsem - nawet nie mają czasu
źródło: image_picker_D05F954F-A5C3-474E-A17F-94CA2C14BF17-16532-000003E3F0456415
Pobierz

Hej mirki doradzicie coś. W te wakacje obronię inżyniera z informatyki. Całe studia w wolnej chwili dłubałem stronki wizytówki, na studiach poznałem też inne języki ale raczej je tylko przyswoiłem na tyle żeby zrobić projekt na zaliczenie.
Cały czas operuje w CSS/HTML i mało w Jscript.
No i pokazał się taki KURS od YOUCODE.
Myślicie, że taki kurs ułatwi naukę czy raczej dalej siedzieć w książkach do jscriptu i samemu coś twrorzyć.
Mam takie założenie, że daje sobie jeszcze rok od obrony inżynierskiej na nauke "frontendtu" i chciałbym zmienić pracę na jakiegoś juniora w #krakow
Więc w ten rok chciałbym jakoś najwięcej wyciągnąć i czy taki kurs ma sens ?
#kiciochpyta
JS w backendzie ogarniasz?
Spodziewam się, że jakoś łatwiej mi pozwoli przyswajać wiedze, nakieruje mnie na te rzeczy ważne
Chociaż ja słyszałem jeszcze takie legendy, że za praktyki czasami trzeba płacić.
@kodecss: to twój komentarz wygląda jak bajt - student informatyki, który po trzech latach umie tylko HTML i CSS? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poznałem też c/c++, php, java i znam to na poziomie podstawowym - który mi bym potrzebny do zrobienia projektów i zaliczenia przedmiotu.
Oczywiście twoim tokiem rozumowania, każdy student informatyki, którzy przygotował projekt na zaliczenie w danym języku - wychodząc z uczelni posiada taką wiedzę, że z automatu dostaje stanowisko seniora ヽ( ͠°෴ °)ノ ?
Z mojego doświadczenia wynika, że przyzwoity student wychodząc z uczelni zazwyczaj ma już rok lub trzy doświadczenia
Komentarz usunięty przez autora
Startuj na prezydenta