Aktywne Wpisy

JakDorobic_com +109
Jesteśmy w niezłym konkursowym gazie, więc organizujemy jeszcze jedno weekendowe #rozdajo! ( ͡° ͜ʖ ͡° )つ──☆*:・゚
Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości
Do zdobycia jest karta podarunkowa Allegro o wartości
źródło: rozdajo wykop jakdorobic
Pobierz
malachit9 +145
W Polsce kobiety uważają rodzenie dzieci za patriarchalną opresję. Jednocześnie nie chcą równouprawnienia w poborze do wojska czy wieku emerytalnym.
Czyli tak naprawdę chcą takich samych praw ale mniejszych obowiązków.
Trzeba przywrócić tradycyjne obowiązki kobiet wobec społeczeństwa.
Kobiety powinne rodzić dzieci.
Żeby tak było trzeba wprowadzić degresywną opłatę prodemograficzną dla kobiet.
Dodatkowa opłata powinna być dla niezamężnych kobiet.
Czyli tak naprawdę chcą takich samych praw ale mniejszych obowiązków.
Trzeba przywrócić tradycyjne obowiązki kobiet wobec społeczeństwa.
Kobiety powinne rodzić dzieci.
Żeby tak było trzeba wprowadzić degresywną opłatę prodemograficzną dla kobiet.
Dodatkowa opłata powinna być dla niezamężnych kobiet.
źródło: IMG_6838
PobierzCzy to popierasz?
- Tak 76.2% (368)
- Nie 23.8% (115)

Hej mirki doradzicie coś. W te wakacje obronię inżyniera z informatyki. Całe studia w wolnej chwili dłubałem stronki wizytówki, na studiach poznałem też inne języki ale raczej je tylko przyswoiłem na tyle żeby zrobić projekt na zaliczenie.
Cały czas operuje w CSS/HTML i mało w Jscript.
No i pokazał się taki KURS od YOUCODE.
Myślicie, że taki kurs ułatwi naukę czy raczej dalej siedzieć w książkach do jscriptu i samemu coś twrorzyć.
Mam takie założenie, że daje sobie jeszcze rok od obrony inżynierskiej na nauke "frontendtu" i chciałbym zmienić pracę na jakiegoś juniora w #krakow
Więc w ten rok chciałbym jakoś najwięcej wyciągnąć i czy taki kurs ma sens ?
#kiciochpyta
JS w backendzie ogarniasz?
Spodziewam się, że jakoś łatwiej mi pozwoli przyswajać wiedze, nakieruje mnie na te rzeczy ważne
Chociaż ja słyszałem jeszcze takie legendy, że za praktyki czasami trzeba płacić.
@kodecss: to twój komentarz wygląda jak bajt - student informatyki, który po trzech latach umie tylko HTML i CSS? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poznałem też c/c++, php, java i znam to na poziomie podstawowym - który mi bym potrzebny do zrobienia projektów i zaliczenia przedmiotu.
Oczywiście twoim tokiem rozumowania, każdy student informatyki, którzy przygotował projekt na zaliczenie w danym języku - wychodząc z uczelni posiada taką wiedzę, że z automatu dostaje stanowisko seniora ヽ( ͠°෴ °)ノ ?
Z mojego doświadczenia wynika, że przyzwoity student wychodząc z uczelni zazwyczaj ma już rok lub trzy doświadczenia
Komentarz usunięty przez autora
Startuj na prezydenta