Przecież opozycja chciała te pieniądze przekazać na leczenie nowotworów, nie na walkę z wirusem.
@PlonacaZyrafa: To że opozycja też jest tempa to inna sprawa, ale Duda się z tego co pamiętam dość długo zastanawiał. Nie wiem czy w Sejmie ta ustawa nie była czasem w lutym.
Żeby nie było, uważam, że telewizji publicznej w ogóle być nie
@gunwooo: ale nie 8 razy bogatsza. No i dodajmy, ze duza czesc kosztow przy prowadzeniu „TV” jest stała. I szczerze mówiąc mnie to wkurza bo ściagają mi abonament i jeszcze do tego dopłacają z budżetu. A telewizja oczywiście wysmarowuje ciagle laurkę rządowi. Nie aż taka prymitywna propaganda na poziomie TVP - nie atakują opozycji, tylko po prostu chwala i „tłumacza” działania rzadu.
@PlonacaZyrafa: To co za rok #hot16challenge3 "Zbiórka na budowę S5" ? XD Skoro prezydentowi się spodobało, że nie dość że kradną nas z pieniędzy to jeszcze sami musimy dopłacać z tych co nam zostało. KISNE
Jak już koniecznie chcieli zrobić takie coś, pomijając cała otoczkę wokół tego, to mogli chociaż już wynająć jakieś studio i zrobić to bardziej profesjonalnie, a tak to tylko niesmak
@PlonacaZyrafa: To że opozycja też jest tempa to inna sprawa, ale Duda się z tego co pamiętam dość długo zastanawiał. Nie wiem czy w Sejmie ta ustawa nie była czasem w lutym.
źródło: comment_1589231857ZO902IwjQqjmoUXz0wJFP5.jpg
Pobierzźródło: comment_1589236263b2RnJZk4ypSr9IQi2tuP8b.jpg
Pobierz@gunwooo: ale nie 8 razy bogatsza. No i dodajmy, ze duza czesc kosztow przy prowadzeniu „TV” jest stała. I szczerze mówiąc mnie to wkurza bo ściagają mi abonament i jeszcze do tego dopłacają z budżetu. A telewizja oczywiście wysmarowuje ciagle laurkę rządowi. Nie aż taka prymitywna propaganda na poziomie TVP - nie atakują opozycji, tylko po prostu chwala i „tłumacza” działania rzadu.
Także 2 miliardy
Każdy bierze udział w WOŚP bo to całkowicie inna akcja, można powiedzieć wręcz że z tradycjami. A ty porównujesz akcję internetową do akcji ogólnopolskiej z masą logistyki, wolontariuszy itd? xDDD