Aktywne Wpisy
dizel81 +10
Alvaro PCV o wykopie, tagu itd:)
#raportzpanstwasrodka
#raportzpanstwasrodka

wfyokyga +9
Miota nim jak szatan
#trzecieoko
#trzecieoko
źródło: temp_file7827611505017675744
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link

źródło: temp_file7827611505017675744
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
@fullversion: błyskotliwe że ja p------e ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@gunwooo: https://wiadomosci.wp.pl/z-puszka-wosp-kwestowal-donald-tusk-6036207165191297a
Prawie takie żałosne jak Tusk zbierający na WOŚP? A nie, wróć, Tusk tylko kwestował, ani grosza nie rzucił.
( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1589227810vJWWn8BK1oKvUjM0GeBAxi.jpg
Pobierzźródło: comment_1589228619Cl3oHZmZi6TZrFUdKg6YuB.jpg
Pobierz@padobar: Nie mieści ci się w głowie, że można sobie patrzeć na to z dystansem? Jak śmiem nie mieszać z gównem Dudy za udział w akcji charytatywnej to muszę być płatnym trollem?
Specjalnie sprawdziłem kiedy podpisał 2 mld dla TVP - 6 marca. Wtedy już raczej było dobrze wiadomo co się dzieje na świecie, a 6 dni później wirus był już oficjalnie u nas. Nawet gdyby sejm odrzucił jego weto, mógł tą ustawę odrzucić i zaproponować przekazanie chociaż części tych pieniędzy na przygotowanie szpitali.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Na całym świecie organizowane są zbiórki na sprzęt medyczny bo nikt nie był przygotowany na COVID.
Specjalnie sprawdziłem kiedy podpisał 2 mld dla TVP - 6 marca. Wtedy już raczej było dobrze wiadomo co się dzieje na świecie, a 6 dni później wirus był już oficjalnie u nas. Nawet gdyby sejm odrzucił jego weto, mógł tą ustawę odrzucić i zaproponować przekazanie chociaż części tych pieniędzy na przygotowanie szpitali.
@gunwooo