Aktywne Wpisy

PorkaTurbo +159
#turboobrazki z przymróżeniem oka ;-) #polska #bytom
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
Bytom, lokowany w 1254 roku, należy do najstarszych miast Górnego Śląska. Od średniowiecza pełnił funkcję granicznej warowni, a w XVII wieku ród Donnersmarcków uczynił z niego Wolne Państwo Stanowe dzięki wydobyciu srebra, ołówiu i węgila kamiennego. W latach 80. XX wieku w Bytomiu fedrowało sześć kopalń, miasto tętniło życiem, a zabytkowa architektura secesyjna i robotnicze osiedla świadczyły o dobrobycie
źródło: bytom G5x0ntmXwAA2Rug
Pobierz
dawek29 +9
Wynajmuję pokój w mieszkaniu. Wąż od pralki nie jest podłączony - trzeba wsadzać go do kibla. Wczoraj źle go wsadziłem, on musiał wylecieć I zalał mieszkanie... ja ogarnąłem dopiero, gdy sąsiad z dołu zaczął dzwonić do drzwi. Niestety u sąsiada zalało pokój, są zacieki. W sumie nie gadałem jeszcze nawet z właścicielem, bo to zdarzyło się o północy. Strasznie się stresuję. Co wy sądzicie - będę musiał bulić?
#wynajem #
#wynajem #

źródło: comment_1589091287zn5v1R21kzn7esTqWrru85.jpg
PobierzWcześniej przez kilka lat używałem plusa ale brak jakiejś ciekawej oferty skierowało mnie do Vikingow i mogę szczerze polecić.
Duzo używam internetu ze względu na nawigację (nawigacja łapała zasięg praktycznie wszędzie) oraz Spotify lub youtube i do dziś zero problemu. Internet z miesiąca na miesiąc się kumuluje więc duży
- no limit na rozmowy (również na numery stacjonarne), w Polsce i w UE;
- no limit na SMS-y, MMS-y, w Polsce i w UE;
- Internet 10 GB (pakiet rośnie wraz ze stażem aż do 20 GB), w UE: 3,17 GB;
- 10 GB na YouTube/ TikTok;
- możliwość zawieszenia abonamentu dzięki