Aktywne Wpisy
lovelas321 +31
No mirasy bestia 1.0 65km zakupiona.
Chyba wrzucę naklejkę 100 km/h na tylną szybę jak ten typ w Skodzie xd
Ale jaram się autko jak nowe
#chwalesie #samochody #vw #motoryzacja
Chyba wrzucę naklejkę 100 km/h na tylną szybę jak ten typ w Skodzie xd
Ale jaram się autko jak nowe
#chwalesie #samochody #vw #motoryzacja
źródło: 1000001182
Pobierz
S_T_A_L_K_E_R_ +241

@jamtojest fajne ale dla nieogarniętego małolata
@jamtojest: No przecież nie na darmo musieli sobie kupić wyborców, są pieniądze są głosy
@jamtojest: tak. ja nie potrafię traktować poważnie osoby co sobie butów sama nie potrafi wybrać. sorry wiktory ale to cały ty.
@mojnicknawykopie: Ty tak poważnie? Szukanie opinii o interesującym nas towarze to nie jest nieumiejętność dokonania wyboru, wręcz przeciwnie to bycie świadomym konsumentem.
Pomijam, że Twój wpis jest zupełnie bez sensu i nie à propos ( ಠ_ಠ)
@MandarynWspanialy: to fragment wpisu opa. jak myślisz jakie ma on wykształcenie i doświadczenie do stawiania takich tez? aha i mój wpis jest BARDZO apropo
@mojnicknawykopie: wiem. Zasatanwim się co ma wykształcenie i doświadczenie jeśli ktoś mądrze pisze i dlaczego uważasz, że szukanie opinii o towarze to nieumiejętność dokonania wyboru?
A tak na marginesie to argumentacja ad personam jest wyznacznikiem ludzi płytkich, zawistnych, pozbawionych argumentów i ograniczonych umysłowo.
@MandarynWspanialy: cóż, jeżeli w tak błahych sprawach niema się własnego zdania jak można próbować przekonywać do takiego postępowania innych?
czyż człowiek wątpiący w siebie nie jest sumą odpowiedzi jakich mu udzielimy? a jakich że odpowiedzi on tu się spodziewał?
@jamtojest: Nie jesteś pierwszy z tą konstatacją - Homo sovieticus
- człowiek podporządkowany kolektywowi (organizacji partyjnej),
- dla jego postawy charakterystyczna jest ucieczka od wolności
@jamtojest: ach! myślałeś że to dysputa polityczna? rozumiem. pokaż mi fragment gdzie optuje za dana partią?
Ha tfu