https://www.pracuj.pl/praca/intern-junior-bi-analyst-warszawa,oferta,7464903
Co myślicie wykopki? Warte są coś takie 3 miesięczne praktyki czy raczej strata czasu i lepiej próbować na juniora z zerowym doświadczeniem?
#it #analiza #businessintelligence
Co myślicie wykopki? Warte są coś takie 3 miesięczne praktyki czy raczej strata czasu i lepiej próbować na juniora z zerowym doświadczeniem?
#it #analiza #businessintelligence
- Najlepsze
- Wszystkie komentarze

Arogancky
@Shodan56: jak sie dostaniesz to IMHO spoko, zawsze się czegoś nauczysz. Po praktykach często jest oferowane zatrudnienie to raz. A dwa, praktyki to niski próg wejścia, więc większe szanse na robote. Zwłaszcza, że coś płacą. (Chyba że nie starczy na mieszkanie w wawie to bym sie zastanowił)

MilionoweMultikonto
@Shodan56: zalezy
konto usunięte
@Shodan56: platne? Ja bylem na platnych (marnie) przez 3 miesiace ale potem lajtowo znalazlem prace na juniora.
konto usunięte
@Shodan56: wydaje mi się, że 3/5 etatu co najmniej, wakacyjne często nawet cały etat. Na mniej raczej nie biorą.

Arogancky
@Shodan56: pomidor, raczej ilość minimalna jest narzucona. Ale jak wakacyjne to pewnie 40h/tyg
dagB
jak dla mnie ok na początek, zapłacą nauczysz się coś, a pracy w BI jest pełno :) jak coś to pisz do mnie pracuje jako bi dev
konto usunięte Autor
@madry_i_mieciutki: płatne
konto usunięte Autor
@MilionoweMultikonto: od czego?
konto usunięte Autor
@madry_i_mieciutki: @Arogancky: wiecie może ile średnio h/miesiac trwają takie praktyki? Mam jeszcze drugą pracę, którą chciałbym w miarę możliwości pogodzić z praktykami, aby się utrzymać