Wpis z mikrobloga

@Just_Carl Śmiejesz się, bo myślałeś, że jak wyślesz nieatrakcyjnego mężczyznę z dużył łukiem brwiowym to zaorasz. Gdzie tak na prawdę ten koleś ma ewidentnie niski FHWR, widać jak długa jest jego twarz. Więc soadaj normiku
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@Blackpill_RAW: zawsze mnie bawi te porównywanie profesjonalnych sesji do jakiegoś zdjęcia kalkulatorem

nie neguję, że nie ma w tym chociażby dziesięciu procent prawdy ale szanujmy się, chłop by schudł, poszedł do barbera, zapuścił brodę i może nie byłby chadem ale też nie byłoby tragedii. Wyglądu niestety nie wybierzesz ale to nie znaczy, że nie można nad nim popracować
  • Odpowiedz
@Llukaszszz: przegrywy karmią się takimi herazjami, patrzą w lustro i widzą, że nie posiadają hunter eyes, perfekcyjnej linii włosów, kwadratowej szczęki, teraz dochodzi łuk brwiowy i porzucają jakąkolwiek myśl o pracowaniu nad sobą, bo przecież nie będą idealni jak ten gościu ze zdjęcia, więc po co się starać ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Blackpill_RAW: Kluczowe to są proporcje i odpowiedni dobór tych cech. Jedna cecha nie może mocno zdominować, (co najwyżej jej brak). Nawet jak ma się zestaw chadowych cech, można być średniakiem.

Ja np. mam sporo cech po ojcu, który jest ciemnowłosym chadem, kiedy ja nie jestem nim w ogóle. Mam m.in. ten łuk brwiowy, mocne kości policzkowe, pozytywny canthal tilt, długi ramus, nieduży kąt zgięcia szczęki, gęste włosy. I co? I
  • Odpowiedz