Aktywne Wpisy

mirko_anonim +14
✨️ Życie po studiach na politechnice - ciężka prawda Ⓘ
5 lat totalnie ciężkich studiów na politechnice, nieprzespane noce (do dzisiaj mam koszmary z niektórych egzaminów). Po tym wszystkim orientujesz sie, że rynek pracy w dziedzinie budowy maszyn praktycznie nie istnieje z ciebie max co może zostać - jeśli nie jesteś wybitnym - to klepacz projektów jakichś wózków magazynowych za 6k/msc. Zaciskasz zęby, wykopki miały racje, robisz kursy IT, dostajesz w końcu pierwsze
5 lat totalnie ciężkich studiów na politechnice, nieprzespane noce (do dzisiaj mam koszmary z niektórych egzaminów). Po tym wszystkim orientujesz sie, że rynek pracy w dziedzinie budowy maszyn praktycznie nie istnieje z ciebie max co może zostać - jeśli nie jesteś wybitnym - to klepacz projektów jakichś wózków magazynowych za 6k/msc. Zaciskasz zęby, wykopki miały racje, robisz kursy IT, dostajesz w końcu pierwsze
źródło: gf-Be7d-pJjx-Kmgw_ksiazulo-994x828
Pobierz
Wyjaśni mi ktoś jak nieogarowi.
1.
Ludzie biorą jakieś nowe gls w leasing, a potem na grupach na fb próbują to opchnąć z odstępnym prawie równowartości auta nowego.
2. Ktoś napisał komentarz że to się robi w celu
1.
Ludzie biorą jakieś nowe gls w leasing, a potem na grupach na fb próbują to opchnąć z odstępnym prawie równowartości auta nowego.
2. Ktoś napisał komentarz że to się robi w celu

źródło: comment_1588659876IQ0M1qeXkEZSs41WuRZXXf.jpg
Pobierzźródło: comment_1588659894jYwR0bAYQhyLn924AP6djs.jpg
Pobierz@Kredyt0Procent: nie da się samemu siebie uprzedmiotowić... =.= To, że ktoś eksponuje swoje nagie ciało nie oznacza, że uważa się za obiekt. Ciało to nadal przymiot ludzki. Ani tym bardziej, że faceci mają prawo traktować kogokolwiek jak przedmiot, bo laska śmiała zdjąć majtki :/
Komentarz usunięty przez autora
@szpongiel: czasem mam wrażenie, że na wykopie ludzie są w stanie zaklamywać dosłownie wszystko byle tylko wyszło ze kobiety coś robią, a faceci nie. Ta, faceci w ogóle nie oceniają wyglądu innych facetów, a to że wystarczy mieć węższe spodnie i wielu facetów nazwie cię pedałem to zupełnie co innego xD
Komentarz usunięty przez autora
@pierogu: a ja mogę robić co chcę i to potępiać xdd
Sa cechy ktore czynią człowieka obiektem checi posiadania i takie ktore czynią go obiektem checi bycia z nim.
Sa różne cechy i różny ich skutek.
Trudno powiedziec wrzucic wszystko do jednego wora i powiedzieć ze czlowiek sam siebie nie moze uprzedmiotowic
Komentarz usunięty przez moderatora