Aktywne Wpisy

snorli12 +2
Załóżmy, że chce zaoszczędzić i nie zmieniać opon na letnie czego mogę się spodziewać jak w czerwcu, lipcu, wrześniu będzie 30+ stopni? #pytanie #pytaniedoeksperta #samochody #mechanikasamochodowa #polskiedrogi
źródło: temp_file4531146067996222059
Pobierz
unicorn_ +10
Totalnie zgłupiałam.. mam NVDA kupione z celem przyszłorocznej wycieczki do NY, ale teraz tak spada, ze zaczęłam wątpić czy nie robię sobie krzywdy trzymając. Sprzedać ? Jestem w dół 33%
#gielda
#gielda

ustaliłem że chce 5km zrobić
czy jest bardzo źle? XD
ostatnio się zapuściłem, a na siłke nie mogę wrócić to stwierdziłem, że w końcu przekonam się do czegoś czego całe życie nienawidziłem, spaliłem więc ostatniego papieroska i poszedłem
wzialem zegarek z opaską do mierzenia tętna i to tym się właśnie kierowałem ustalając szybkość biegu, tętno na początku 150+, potem stabilne 165 (ale nie wiem czy to nei za dużo xd)
ze spostrzeżeń to mocno spompowane nogi, obtarta stopa od buta (i tutaj pytanie, jakie buty kupić, bo aktualnie mam Nike Roshe xd) i to, że słuchanie muzyki jest masakrycznie nieznośne, jak odpaliłem podcast gdzie sobie gadali i mnie ciekawiło to biegło się 10 razy przyjemniej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bieganie
źródło: comment_1588541945mZMwwBPmj0uv169z4ce78S.jpg
PobierzNie zwiększaj od razu dystansu. Ostatnio Pegasusy 36 wyprzedawali. To spoko but.