Chciałem serdecznie podziękować @Czesiowcy za genialną pomoc w rekomendacji bibliotek C#.
Przez twa tygodnie czytam i programuje coś z twojej listy rekomendacji (Autofac,xUnit,IoC ASP.NET +TDD ode mnie) dzięki czemu poszerzyłem portfolio i udało mi się zabezpieczyć trzy nowe spotkania o prace, z czego jedną udało mi się zabezpieczyć, ale niestety musiałem zrezygnować, ponieważ potrzebują kogoś na teraz, a ja bede w chinach jeszcze do Lipca.
Stan na 2/05/2020: Złożonych aplikacji : 30 Odrzuconych : 4 Początkowa rozmowa: 4
@Janusz_Dmowski-Zubr: jeśli bawisz się w dev sterowany testami, to zobacz sobie taką bibliotekę, jak FluentAssertions - zwiększy Ci mocno czytelność testów. I obczaj podstawowe różnice między NUnitem i xUnitem, czasem lubią o to pytać
@Vamteusz: Nie mieszkam w PL od 2006 i nie nauczyłem się różnych zwrotów. Nieraz muszę po prostu tłumaczyć z angielskiego, chodziło o "i've managed to secure an interview." :)
Chciałem serdecznie podziękować @Czesiowcy za genialną pomoc w rekomendacji bibliotek C#.
Przez twa tygodnie czytam i programuje coś z twojej listy rekomendacji (Autofac,xUnit,IoC ASP.NET +TDD ode mnie) dzięki czemu poszerzyłem portfolio i udało mi się zabezpieczyć trzy nowe spotkania o prace, z czego jedną udało mi się zabezpieczyć, ale niestety musiałem zrezygnować, ponieważ potrzebują kogoś na teraz, a ja bede w chinach jeszcze do Lipca.
Stan na 2/05/2020:
Złożonych aplikacji : 30
Odrzuconych : 4
Początkowa rozmowa: 4