Wpis z mikrobloga

• 1
@ZeT_ Ostatnio, chyba lewak, bez badania naukowego twierdził, że sok, witamina czy coś takiego nie pomaga zwalczyć koronawirusa. Po prostu ot tak na chłopski rozum stwierdził!!!
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 167
@Volki:

Ostatnio, chyba lewak, bez badania naukowego twierdził, że sok, witamina czy coś takiego nie pomaga zwalczyć koronawirusa. Po prostu ot tak na chłopski rozum stwierdził!!!

Ale ten lewak nie kandyduje na prezydenta Polski i nie chce rządzić całym 38 mln krajem xD
  • Odpowiedz
Przecież to półgłówek. Ludzie którzy traktują go poważnie mają zaniki pamięci albo są za młodzi by pamiętać co ten człowiek wyrabiał 10-15 lat temu.
  • Odpowiedz
Ostatnio, chyba lewak, bez badania naukowego twierdził, że sok, witamina czy coś takiego nie pomaga zwalczyć koronawirusa. Po prostu ot tak na chłopski rozum stwierdził!!!

@Volki: Ale stwierdził, że nie pomaga zwalczyć? Czy może stwierdził, że nie ma dowodów na to, że pomaga zwalczyć? I skąd wiesz, że lewak? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 0
@matteo_moravietzky: Aż mi słabo się robi jak to widzę, a chciałem zagłosować na niego, bo jako jedyny nie chce rozdawać pieniędzy ludziom, ale no chłop się szurem okazuje
  • Odpowiedz
@StvStv: Szur i narodowiec mający 10k oszczędności na koncie. Też mi się podoba część wypowiedzi, ale po prostu nie jestem w stanie na kogoś takiego zagłosować. Inna sprawa, że ja już raczej wyrosłem z korwinizmu. Późno, ale wyrosłem.
  • Odpowiedz
  • 0
@ZeT_:

A którego masz lepszego kandydata?

Kosiniaka pro-starzy, czy Hołownię na końcu stawki bez szans na 2gą turę?
Populisty "żeby było miło Biedronia, który tylko na emocjach gra nie bierzemy pod uwagę.
  • Odpowiedz