Wpis z mikrobloga

#biedronka #patologiazewsi #janusze #polska Wykopki to największe Janusze w Internecie. Śmieją się z murzynów co się biją o telewizor a sami #!$%@? z samego rana do biedronki i chwalą się w Internecie że udało im się kupić browara o 50% taniej. Rozumiecie o 50% taniej BROWARA. Chyba tylko w Polsce ktoś może się chwalić i czuć dumę że kupił dwie kraty browarka. W normalnym kraju typu Szwecja tacy ludzie są wpisywanie na listy do leczenia z alkoholizmu a u nas to hehe patrzcie ile piwska iks de. Wykopki wielcy obrońcy moralności, walczą z patologią ale już chlanie 100 piw jest spoko i normalne. W sumie teraz już mnie nie dziwi czemu jak jakiś przychlast codziennie kosztował zdjęcie z browalem to wykopki walily konia do takiego alkusa #bekazpodludzi #bekazwyzwaniapiwnego
  • 67
via Wykop Mobilny (Android)
  • 7
@Gorylica_Ada: Spoko, przekaz rozumiem tylko piszesz o wykopie jak o jednym ciele a to dziesiątki czy tam setki tysięcy użytkowników. Tutaj jest niepełny ale jednak przekrój społeczny, a w każdym społeczeństwie znajdzie się pijak, złodziej, debil, inteligent etc. Wyłowiłes kilka wpisów, które cię frustrują ale to nie reprezentacja wykopu a jednej z grup, które się tu wypowiadają.
via Wykop Mobilny (Android)
  • 4
@Gorylica_Ada: Żartujesz prawda? Jeśli jesteś abstynentem to może wydaje Ci się 100 piw Mont Everestem alkoholu ale dla nawet tylko hobbysty wieczornego piwka to jest nic. Codziennie jeden browar a wisdmo, że jeden to wstęp do dwóch i w dwa miesiące spokojnie robisz stówę. Przy czym nie mówię tu o zagorzałych pasjonatach dawania w palnik, bo tacy setkę zrobią w mniej niż miesiąc
@Gorylica_Ada to jest naprawdę dobra oferta i akurat jak byłem w biedronce, to całkiem normalnie to wyglądało. Żadnych kolejek, ludzie brali max po 2 kartony piw. Kupowanie paletami, czy na kilka kursów to już przesada, ale ciężko by to było biedronce opanować. No i wydaje mi się, że w każdym kraju by tak było. No i ci Twoi szwedzi jak są w Polsce to rzucają się na alkohol jeszcze gorzej niż dzisiaj
@Gorylica_Ada: daj spokoj, odkad mam wykop i widze jak ludzie kochaja lidla i biedronke to juz nic mnie nie zdziwi. mlodzi ludzie sie ciesza ze kupuja rzecz z polski ktore producent robi dla niemca, i placa za to niemcowi z jego marżą. śmiechy z dziadków i emerytów którzy liczą każdy grosz, a sami jada o 5 po piwa, zeby zaoszczedzic 20zl. jak ktos musi 0 5 wstawac za 20 czy nawet
@Gorylica_Ada: Widzę, że pod każdym postem z biedronki komentujesz jakie picie piwa jest złe i jakie to pójście po piwo w promocji jest złe. Zdrowie ci nie pozwala czy co? Ja nie ufam ludziom którzy nie piją alkoholu. To znaczy, że mają coś nierówno pod sufitem i im po nim #!$%@? albo są sztywniakami z kijem w dupie.
@levusek1992 nigdzie nie napisałem że nie pije alkoholu ale nie jestem patusem co musi codziennie wyjechać browara bo mu was odpadnie. Tekstu o braku zaufania do abstynentów to nie skomentuję. Wśród kryminalistów też panują zasad że kto nie kradnie, zabija itp to mu nie można ufać. Naprawdę współczuję takim patusom co nie potrafią sobie wyobrazić że ktoś nie pije
@Gorylica_Ada: Najlepsze jest to co ludzie kupują :D
Kiedyś z 6 kumplami zrobiliśmy ślepy test piw. Kupiliśmy z 12 zwykłych piwek, wiadomo, żuberek nie smakował tak źle, a carlsberg czy heineken były w topce premium piw wtedy (z 10 lat temu). No i kupiliśmy popularne piwka, w tym piwo marki tesco :D
Zrobiliśmy test, daliśmy oceny, podsumowanie, wszyscy wiedzieli co będzie - ostatnie piwo tesco bo szczyny jak sam #!$%@?, pić