Wpis z mikrobloga

@xXx420xXx100L3J4: to nie jest cała rozmowa, kupujący miał wiele pytań odnośnie telefonu, na które odpowiadałem mu przez 2-3 dni. W większości były to podstawowe pytania skupiające się na specyfikacji telefonu, a te informacje mógłby znaleźć w internecie w 2 minuty. Kiedy udało mi się zaspokoić jego ciekawość, zdecydował się na zakup i zrobił to na allegro. I tak o czekał na paczkę z telefonem z odbiorem osobistym. Aczkolwiek muszę przyznać,
  • Odpowiedz
@Snack_: jak sprzedawałem monitor na OLX to podałem w opisie jego PEŁNĄ specyfikację, rozdzielczość wejścia itp a i tak z pięć osób o nią pytało.
Ludzie to debile i nie umieją czytać, a szukanie informacji na własną rękę to już czarna magia.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Snack_: trzeba było mu napisać żeby dopłacił za wysyłkę z 10 i do paczkomatu wysłać albo kurierem InPost. Jak już tak nakrecales go przez 3dni to szkoda zmarnowanego czasu, ja bym dopiął sprzedaż.
Albo zaproponować wysyłkę za free i tak myślę że zarobilbys na telefonie.
  • Odpowiedz
@bslawek: to nie są ludzie którzy chcą kupić, to są ludzie którym się nudzi i jest ich więcej niż mi się wydawało, trafiłem na takich jak sprzedawałem ps4, kilka dni p---------a, historia życia, rodziny, pracy, a na koniec, kupię za 2 dni, proszę trzymać, po 5 dniach, nie jednak za tydzień ale kupię na pewno, żona się zgodziła, i tak dalej i tak dalej,
jak sprzedawałem jakiś model za 10
  • Odpowiedz